Ágyi poloska irtás utáni takarítás

Ágyi poloska irtás utáni takarítás alkalmával mire kell nagyon odafigyelni. Mivel és hogyan érdemes takarítani.

Akik már találkoztak ágyi poloskával, és otthonukban volt valamilyen technológiájú poloskairtás azok tisztában vannak vele, hogy milyen sok munkával jár. A pakolás, rendrakás, mosás, vasalás után zárásként nagytakarítást kell végezni. Az ágyi poloska irtás utáni takarítás célja, hogy közvetlen lakókörnyezetünket megszabadítsuk a poloskák miatt fellépő szennyeződésektől. Alapos takarítással eltüntethetőek az elhullott rovarok, ürüléknyomok, levedlett kültakarók és az irtásból visszamaradt irtószer maradványok. Ezek allergizáló hatása, arra érzékenyeknek ily módon megszüntethetőek.

Ágyi poloska irtás utáni takarítás. Porszívózás

A porszívózásnak alaposnak és precíznek kell lennie, valamint az egész lakásra vonatkozóan el kell végezni. Különös tekintettel a korábban az ágyi poloskák búvóhelyéül szolgált területeken. Nem könnyű feladat mivel nagy valószínűséggel bútorokat kell mozgatni ehhez a feladathoz. A porszívózás végeztével, cseréljen porzsákot. Használt porzsákok minden esetben kerüljenek kukazsákba!

Ágyi poloska irtás utáni takarítás. Törölgetés

Irtószeres poloska irtás után törölgetni nem szabad, erre minden szakvállalat felhívja ügyfelei figyelmét. A hagyományos irtószeres kezeléseket legalább két alkalommal kell végrehajtani, a teljes mentesség elérése érdekében. A két kezelés között ( körülményektől függően ) 2-4 hétnek szükséges eltelnie. Majd az utolsó irtás végeztével szintén ki kell várni ezt a néhány hetet.

… vagy igényeljen vegyszermentes poloskairtást – Ügyfélszolgálat 0630 230-8595

Sok idő telik el nedves takarítás nélkül, és az ingatlan elhelyezkedésétől függően, nagy valószínűséggel vastagon be fog lepni mindent a por. A porszívózáshoz hasonlóan ebben az esetben is precíz munkára van szükség. Általános lemosószer használata javasolt a törölgetéshez, nincs szükség durva maró hatású tisztítószerekre, vagy fertőtlenítésre. Kizárólag az ágyi poloska miatt fertőtleníteni nem szükséges, mivel fertőző betegséget nem terjeszt. Az általános tisztítószerek nagyon jól oldják az irtószereket, lemosáshoz, felmosáshoz kiválóak.

 

Amennyiben gyors és hatékony megoldást szeretne, bízza szakemberre az egérirtást, munkánkra maximális garanciát vállalunk.

Hívjon minket bizalommal! 

Telefon: 30/230 8595 vagy Ajánlatkérés és visszahívás.

Share this:

soskartevostop