Ágyi poloska irtás utáni takarítás

Ágyi poloska irtás utáni takarítás alkalmával mire kell nagyon odafigyelni. Mivel és hogyan érdemes takarítani.

 

Akik már találkoztak ágyi poloskával, és otthonukban volt valamilyen technológiájú poloskairtás azok tisztában vannak vele, hogy milyen sok munkával jár. A pakolás, rendrakás, mosás, vasalás után zárásként nagytakarítást kell végezni. Az ágyi poloska irtás utáni takarítás célja, hogy közvetlen lakókörnyezetünket megszabadítsuk a poloskák miatt fellépő szennyeződésektől. Alapos takarítással eltüntethetőek az elhullott rovarok, ürüléknyomok, levedlett kültakarók és az irtásból visszamaradt irtószer maradványok. Ezek allergizáló hatása, arra érzékenyeknek ily módon megszüntethetőek.

Nagyon lényeges leszögezni, hogy a poloskairtás előtti takarítás és lomtalanítás, maga az irtás hatékonyságának tekintetében sokkal fontosabb. Minél kevesebb dolog található az adott területen, annál hatékonyabb lesz az irtás és az alkalmak száma is csökkenthető ezáltal. Bizonyos mértékű zsúfoltságnál egész egyszerűen nem vállalható poloskairtás, garancia pedig szóba sem jöhet. Alább egy példa látható a sok közül.

 

 

Ágyi poloska irtás utáni takarítás. Porszívózás

 

A porszívózásnak alaposnak és precíznek kell lennie, valamint az egész lakásra vonatkozóan el kell végezni. Különös tekintettel a korábban az ágyi poloskák búvóhelyéül szolgált területeken. Nem könnyű feladat mivel nagy valószínűséggel bútorokat kell mozgatni ehhez a feladathoz. A porszívózás végeztével, cseréljen porzsákot. Használt porzsákok minden esetben kerüljenek kukazsákba!

Ágyi poloska irtás utáni takarítás. Törölgetés

 

Irtószeres poloska irtás után törölgetni nem szabad, erre minden szakvállalat felhívja ügyfelei figyelmét. A hagyományos irtószeres kezeléseket legalább két alkalommal kell végrehajtani, a teljes mentesség elérése érdekében. A két kezelés között ( körülményektől függően ) 2-4 hétnek szükséges eltelnie. Majd az utolsó irtás végeztével szintén ki kell várni ezt a néhány hetet.

… vagy igényeljen vegyszermentes poloskairtást – Ügyfélszolgálat 0630 230-8595

Sok idő telik el nedves takarítás nélkül, és az ingatlan elhelyezkedésétől függően, nagy valószínűséggel vastagon be fog lepni mindent a por. A porszívózáshoz hasonlóan ebben az esetben is precíz munkára van szükség. Általános lemosószer használata javasolt a törölgetéshez, nincs szükség durva maró hatású tisztítószerekre, vagy fertőtlenítésre. Kizárólag az ágyi poloska miatt fertőtleníteni nem szükséges, mivel fertőző betegséget nem terjeszt. Az általános tisztítószerek nagyon jól oldják az irtószereket, lemosáshoz, felmosáshoz kiválóak.

Ágyi poloska irtás utáni takarítás. Kicsomagolás

 

Tudjuk, hogy az irtást megelőzően bizonyos holmik bezsákolásra kerültek. Szabály szerint ezeket hat hónap tárolás után lehet kicsomagolni. A folyamat azonban felgyorsítható. Hogyan? Ruhaneműket textíliákat magas hőmérsékleten ( 60°C ) kell kimosni. Természetesen nem minden szövet képes ezt elviselni károsodás nélkül. Ebben az esetben szárítógép használata jelent megoldást. Amennyiben nem megoldható a mosás és szárítás, akkor a közösségi mosodák jelenthetnek még megoldást erre a problémára. Fontos azonban, hogy a zsákokból történő gépbehelyezés kellő odafigyeléssel történjen. Semmit nem szabad kiborítani, közvetlenül kerüljön minden a mosógépbe, vagy használjunk poloskazsákot erre a célra. A poloskazsák kibontás nélkül, közvetlenül a mosógépbe helyezhető.

Egyéb holmik, eszközök, tárgyak hat hónapos tárolás után vehetők újra igénybe. A fekete zsákok megfelelő időjárási körülmények esetén, a napra kitéve kellően felmelegednek. A zsákok belsejében uralkodó forróság elpusztítja a poloskák minden fejlődési alakját, valamint a petéket is. Így jelentősen lerövidülhet a tárolás időtartama ( 1 hét-1 hónap ). Figyelembe kell venni viszont a külső hőmérsékletet, a napsütés intenzitását – évszakfüggő -, illetve a zsákok tartalmát és tömörségét. Túlzsúfolt, megtömött zsákoknál több idő szükséges. Hasonlóan eredményes lehet más hőhatáson alapuló eljárás is. Tipikusan ilyen a szauna – akinek van rá lehetősége -.

Mindezekre azonban nincs szükség, ha hővel való ágyi poloskairtást rendel cégünknél. Minden olyan holmit lekezelünk ezzel az eljárással ami ágyi poloskától fertőzött lehet: párnák, plédek, paplanok, gyerekjátékok, plüssállatok, stb.

Információ és megrendelés: +36 30 230 8595

 

Ágyi poloska tudástár

 
Ágyi poloska irtás utáni takarítás
Vegyszermentes poloskairtás
Ágyi poloskairtás gőzzel
Ágyi Poloskairtás Gázzal
Az ágyi poloska meghódítja a világot ( video )
Az ágyi poloska
Poloskás bútor elszállítása
Ágyi Poloskairtás
Ágyi poloska felkutatása
Ágyi poloskairtás szállodáknak
Társasházak ágyi poloska mentesítése
Ágyi poloska csípése: honnan ismerhetjük meg?

Share this:

soskartevostop