Ágyi Poloskairtás Gázzal

Ágyi poloskairtás Gázzal

 

Gigantikus erejű ágyi poloska fertőzöttség Magyarországon is több helyen felütötte a fejét, de főként Budapesten az ágyi poloska fertőzöttség rendkívül magas. Ágyi poloska lakott területeken szinte az egész világon előfordul. Leginkább a sűrűn beépített háztömbökben szaporodik el, a csővezetékben; konnektorok és a szellőzőnyílás rejtett zugaiban, kiválóan tud a lakások között mozogni. Az ágyi poloskát nevezzük,- ágyi poloskának, vérszívó parazita, egészségügyi házi kártevő és éjszakai vérszívónak. 

ágyi poloskairtás gázzalAz ágyi poloska kétféle módon kerülhet be a lakásba. Jön a saját lábán – főként a panellakások különféle résein át -, illetve mi saját magunk is haza vihetjük, ha egy olyan tömegközlekedésen , lakásban vagy egyéb helyen járunk, ahol ágyi poloskák vannak. Ezen kívül a lomtalanításkor hazavitt bútorokkal is könnyen terjed.

Ágyi poloska irtása nagyon nehéz feladat, mivel a poloska esetenként rezisztens az irtószerekkel szemben. Ellenálló képességüket az utódok számára is átadják.

A poloska minden nap rak 4-6 petét, maga a lárva 10-14 nap alatt kel ki. Az irtást elhanyagoljuk akkor a poloska elszaporodik, akár teljes háztömböket is megfertőzhet. Szakszerű irtásuk legtöbbször olcsóbb, hatékonyabb és tartósabb mint a házi megoldások a szabad forgalmú irtószerekkel.

Sikeres irtásuk a több komponensű hatóanyagok egyidejű alkalmazása.   HÍVJON MI SEGÍTÜNK!  06 30 230 8595

Az ágyi poloska irtás technológiája többféle lehet: permetezés, kiegészülhet hidegködképzéssel (poloskairtás gázzal); légtér kezeléssel, porozással és vegyszermentes poloskairtás szárazgőzzel, poloska irtás hővel.

Legújabb technológia a sokak által említett poloskairtás gázzal, ami tulajdonképpen ULV hidegködpézés, de nézzük mi is ez.

A poloskairtás gázzal (hidegködképzés) 06 30 230 8595

 

ágyi-poloskairtas-gázzalA hidegködképzéssel – ágyi poloskairtás gázzal, sokan tévesen így értelmezik – történő rovarirtás során egy speciális berendezés segítségével apróbb, 20 vagy alacsonyabb mikron nagyságú irtószer cseppeket állíthatunk elő. A hatóanyag nagyon apró, mikró, levegőben úszó, lebegő cseppek, finom köd formájában ülepedik le. Az ilyen apró cseppek zárt térben órákig lebegnek, ezalatt a teljes térfogatot kitöltik, és a légtérrel érintkező felületet tökéletesen bevonják.

A lakótérben tartózkodó bármilyen rovart elérik, és az irtószer hatására kiűzik és azonnal elpusztul. 100 % hatás érdekében , permetezéssel együtt alkalmazva garantált a sikert.

XXI. századi technológiánknak köszönhetően ,ködképzéssel(poloska gázosítással) mind a légteret, mind pedig a felületeket csöpögés mentesen lehet ágyi poloskát irtani, így a kezelés után minden száraz marad. Tehát a régi és elavult, klasszikus értelembe vett emberi életre is veszélyes gázzal történő kezelést, felváltotta a légtértelítés ami rendkívüli hatékonysága mellett nem veszélyezteti a családot és házi kedvenceinket.

Poloska gázosítás története

 

ágyi-poloskairtas-gázzalAz irtószeres kezelések elterjedését megelőzően ágyi poloskairtást gázzal ( cián-hidrogén ) végezték 1920 és 1944 között. Ebben az időszakban évente nagyjából százezer lakásban végeztek ágyi poloskairtást gázzal. A II. világháború után vett igazán lendületet a kártevőirtásban a gázosítás. 1960 után a mérges gázok felhasználása visszaszorult az egészségügyi kártevők elleni védekezésben, ma már a gázosítószereket kizárólag raktári kártevők ellen alkalmazzák. A ködképzéses eljárások kifejlesztése, majd a közvetlen terménykezelésre alkalmas új vegyületek szintetizálása, illetve a kezelési rendszer technológiájának kidolgozása a gázosító szerek alkalmazását a kártevők elleni védekezésben egyre inkább beszűkíti.

Mivel a gázosítás 25-30 halálesethez vezetett évente, a biztonsági óvintézkedések figyelmen kívül hagyása miatt, ezért az 1926-os KM rendelet alapján cián-hidrogén alkalmazását okleveles vegyészmérnöki szakképesítéssel rendelkező személy közvetlen felügyeletéhez kötötte. Ezt követően 1959-től mérges gázzal egészségügyi kártevőirtást kizárólag egészségügyi gázmester végezhetett. Napjainkban tehát az úgynevezett légtérkezelés alkalmazása váltotta fel a gázok használatát. Légtérkezelés lehet hidegködképzés, ULV eljárás vagy füstképzés. Ágyi poloskairtás esetébe mint kiegészítő eljárás rendkívül hatékony tud lenni a légtérkezelés, természetesen a szakemberek döntik el, hogy adott esetben melyik technológiát alkalmazzák. Tehát az ágyi poloskairtás gázzal mai modern megfelelője a hidegködképzés vagy füstölés.

Ágyi poloskairtás ( Hidegköd )

 

 

Ágyi poloskairtás ( Füstölés )

 

 

 

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

Ágyi poloska tudástár

 

Ágyi poloska irtás utáni takarítás
Vegyszermentes poloskairtás
Ágyi poloskairtás gőzzel
Ágyi Poloskairtás Gázzal
Az ágyi poloska meghódítja a világot ( video )
Az ágyi poloska
Poloskás bútor elszállítása
Ágyi Poloskairtás
Ágyi poloska felkutatása
Ágyi poloskairtás szállodáknak
Társasházak ágyi poloska mentesítése
Ágyi poloska csípése: honnan ismerhetjük meg?

soskartevostop