Ágyi poloskairtás gőzzel

Ágyi poloskairtás gőzzel

 

Ágyi poloskairtás gőzzel – pontosabban 180°C forró szárazgőzzel – a vegyszermentes poloskairtás lakótérben rendkívüli eredményességgel alkalmazható

 

ágyi poloskairtás gőzzel

Az ágyi poloska jelenléte a nemzetközi utazások globális növekedésével függ össze. A poloskák utaznak a poggyászban vagy a ruházatban. Legtöbb helyre bekerül és nagyon nehéz kiirtani őket a rezisztencia és a nem hozzáértés végett.

 • Nem marad élő poloska
 • Nem marad pete
 • Nem marad atka
 • Nem kell ismételni

Gőzzel való poloskairtás után, garantáltan nem lesz poloska lakókörnyezetében.  180°C szárazgőzzel való poloskaírással, 100%-os eredményt tudunk elérni a poloskákkal szemben. Bizonyára Ön is tapasztalja, hogy a permetezéssel való poloskairtás nem minden esetben hozza a várt eredményt.  Ágyi poloskától szenvedőnek ajánljuk, a 21. századi poloskairtást gőzzel, az eredmény a kezelés után 100%-os.  Természetesen nagyon sok múlik a megrendelőn is, fontos betartani azt amit a szakképzett kolléga javasol!

Szárazgőzös technológiával számos Hostel, Panzio, Airbnb, és több neves Hotel számára tudtuk eddig tünetmentes eredményt biztosítani. Mára sikerült elérhetővé tenni lakossági megrendelőink számára is.

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

Környezetbarát megoldás az ágyi poloskák és az atkák elleni harcban.

Laboratóriumi és terepi vizsgálatok igazolták, hogy a 180 °C fokos gőz 100% hatékonysággal megsemmisíti az ágyi poloskákat és atkákat, illetve azok petéit, csupán egyetlen kezeléssel, és Nem kell ismételni. 

ágyi poloskairtás gőzzel

                                        180 °C fokos szárazgőzös ágyi poloska irtása után, már aznap poloskacsípések nélkül aludhat.

Nézzük mit is garantál a gőzzel való poloskairtás

 

ágyi poloskairtás gőzzelA gőzzel való ágyi poloskairtás, a leghatásosabb módszernek tartjuk!
Ez a módszer a peték, és a kifejlett példányokat is azonnal elpusztítja, míg az irtószeres kezelést követően még akár hetekig lehet a poloskák jelenlétére számítani. A hőkezelés lényegesen több időráfordítással lesz eredményes , akár 2-2,5 óráig is tarthat egy lakótér kezelése.
Az első alkalom után garanciát vállalunk. 7 napon túl, már visszafertőzésről beszélhetünk!
Hatásgaranciánk: Az eljárás során a kezelt felületeken semmilyen élő szervezet nem marad.

 

Lakossági forgalomban kapható gőzgépek és gőztisztítók semmit nem érnek!

Az ágyi poloskairtás forró szárazgőzzel ugyanúgy szakértelmet és rengeteg tapasztalatot igényel mint az irtószeres permetezéses eljárás. Ismerni kell az ágyi poloska életmódját valamint búvóhelyeit. Meg kell ismerni továbbá a lakók szokásait, tájékozódni szükséges napi rutinjukkal kapcsolatban. Ezek ismeretében szakemberünk javaslatot tesz egy meghatározott munkaprogram keretein belüli a rovarmentesítésre. Célunk a teljes rovarmentes állapot – ágyi poloska esetében 0 egyedszám – elérése és fenntartása.

ágyi poloskairtás gőzzel

 • ne álljon neki egyedül, mert nem tudja hol kell kezelni
 • ne álljon neki , mert erre a célra speciálisan poloskairtásra alkalmas gőzgép szükséges
 • ne álljon neki , mert csak szétkergeti a poloskákat, és éjjel ugyan úgy megcsípik

Gőzzel való ágyi poloskairtásra csak is az erre fejlesztett laboratóriumi és terepi vizsgálatok alapján használt gőztisztító alkalmas. Minden más lakossági forgalomban kapható általános gőztisztító alkalmatlan a poloskairtásra. Semmilyen vagy részleges eredményt tudunk esetleg vele elérni, de amennyiben nem szakember végzi a poloskairtást , úgy a szakma ismerete nélkül ( a búvóhelyek ) csak szétkergetésre kerül a poloska.

 

Technológiának  hatékonysága kétségtelen, de vannak bizonyos korlátai a hagyományos irtószeres kezeléssel szemben

A gőzzel való poloskairtás azonnali hatással van az ágyi poloska minden fejlődési alakjára, még a petékre is. Erre a hagyományos irtószerek első alkalommal nem képesek. 

Ágyi poloskairtás forró szárazgőzzel teljes időtartama hosszabb mint a hagyományos kezeléseké. Egy szoba esetén permetezéssel 40 perc alatt lehet végezni, míg a forró szárazgőz esetén átlagosan ez az idő megduplázódik. Nehezítő körülmény és plusz legalább 30 percet jelentenek a galériák, amik számtalan búvóhelyet biztosítanak az ágyi poloska számára.

Hagyományos gőztisztítók használatát alacsony hőmérséklete és magas nedvességtartalma miatt nem javasoljuk használni. Szintén semmi értelme laikusként nekifogni poloskairtásnak, akár gőzzel akár valamilyen irtószerrel. Nagyon könnyen szándékainkkal ellentétes hatás váltható ki. Súlyosbítani esetleg kiterjeszteni az ágyi poloska fertőzöttséget nagyon könnyű, éppen ezért mindenkit arra kérünk, hogy, telefonon vagy elektronikus úton kérjenek tőlünk segítséget.

A gőzzel való poloskairtás előnyei:ágyi poloskairtás gőzzel

 • Nincs szükség irtószerre
 • Nem áztat
 • Minden fejlődési alakra hat
 • Elpusztítja a petéket is
 • Atkamentesít
 • Baktériumölő
 • Nem kell órákra elhagyni a lakást
 • Nem kell semmit zsákolni
 • Allergiásoknál is használható
 • Kiságyat is bátran lehet vele kezelni
 • Hüllőkkel élő lakásban is bátran ajánltuk
 • Az összes plüssállat lekezelhető vele

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

 

Nem megfelelő eszközzel, rövid távon sincs eredmény!

 

ágyi poloskairtás gőzzel

 

A lenti példa több szempontból sem követendő. A nem megfelelő módon, és nem a megfelelő eszközzel történő ágyi poloskairtás, már rövid távon sem lesz eredményes. Csak azért mert rendelkezésünkre áll valamilyen gőztisztító eszköz, a szakértelmet és a rutint nem fogja pótolni. Ráadásul folttisztító, fertőtlenítő adalék főleg ágymatracok miatt erősen ajánlott. A videóban látott eszköz és annak alkalmazási módja, főként kiűzésre alkalmas, így tovább vándorlásra készteti a poloskákat. Mélyebb rések, hasadékok átjáratása 180 °C szárazgőz nélkülözhetetlen a fekhelyek valamint közvetlen környezetében lévő, például parkettaszegély tekintetében. Az irtószeres permetezéssel szemben a gőzzel való poloskairtás azonnali ölőhatást produkál.

 

Ágyi poloska tudástár

 
Ágyi poloska irtás utáni takarítás
Vegyszermentes poloskairtás
Ágyi poloskairtás gőzzel
Ágyi Poloskairtás Gázzal
Az ágyi poloska meghódítja a világot ( video )
Az ágyi poloska
Poloskás bútor elszállítása
Ágyi Poloskairtás
Ágyi poloska felkutatása
Ágyi poloskairtás szállodáknak
Társasházak ágyi poloska mentesítése
Ágyi poloska csípése: honnan ismerhetjük meg?

Ágyi poloskairtás gőzzel. Előnyök

 

A magas hővel való poloskairtás legnagyobb előnyei:

 • Semmilyen anyagot nem károsít
 • Kezelt bútor nem lesz irtószer szagú
 • Kezelt tárgyak nem lesznek nedvesek
 • Azonnali ölőhatás minden fejlődési alakra
 • Baktérium és atkaölő
 • Párnákat, ágyneműket kezelés után nem szükséges mosni
 
A fenti videóban szereplő képkeret igen értékes a tulajdonosa számára. Nagynyomású szárazgőz segítségével a hasonló kényes tárgyak, tökéletesen rovarmentesíthetőek. Nem kell sem szétbontani, sem permetezni. Így eredeti állapotában megőrizhető.
 
Bonyolultabb szerkezeti felépítéssel rendelkező ágyakat is lehetséges kezelni ezzel a technológiával. Adott esetben persze lényegesen több időráfordítással. Ilyen típusú fekvőhelyeknél az eljárás kiegészülhet más módszerekkel is ( kovaföld, füst, por, stb )
 
 
 

Hogyan ne használjunk erre a célra amúgy is alkalmatlan gőztisztítót

 
 

Videó a búvóhelyükről kigőzölt poloskákról. Látható, hogy ebben az esetben nincs semmiféle behatási idő.

               

180°C szárazgőz, kiváló atkaölő hatással is bír

Share this:

soskartevostop