Ágyi poloskairtás Siófok garanciával , S.O.S kiszállással

ágyi poloskairtás budapest

Hívja S.O.S az ágyi poloska specialistánkat , kezelés már 15.900 Ft.-tól

 0630 230-8595

 

Ágyi poloska csípte meg az éjszaka folyamán?

ágyi-poloskairtás budapestViszkető csípésekkel van tele a teste, akkor azt tanácsoljuk vizsgálja át az ágyat , hogy talál -e ágyi poloskára utaló jeleket. Hogyan ismerem fel az ágyi poloskát? Az ágyi poloska kifejletten 6 - 8 mm hosszú, rozsdabarna színű rovar. Nagyon jó rejtőzködő képessége miatt egyáltalán nem könnyű megtalálni az ágyi poloskát, azonban van pár jel, amely segíthet felismerni a rovar jelenlétét.  

⇒ Maga az ágyi poloska észlelése
⇒ Poloska vedlett bőre
⇒ Ágyi poloska csípések
⇒ Poloska által okozott vérpöttyök az ágyneműn
⇒ Ágyi poloska ürülékének észlelése
⇒ Poloska ürülék az ágykeret, matrac és repedéseknél 
⇒ Ágyi poloska peték észlelése, ami 1mm hosszúkás, krém-fehér színűek
⇒ Ágyi poloska szagának észlelése, mely édeskés.  Részletesen az ágyi poloskáról

Az ágyi poloska előfordulási helyei (videó)

ágyi poloskairtás

Az ágyban tartózkodók élelemforrás szerepet töltenek be az ágyi poloskák számára. Az általuk okozott frusztráció nem csak az ágyi poloskák jelenléte okozza, hanem érzelmi stresszként is megéljük jelenlétüket. Nappal rejtőzködő, éjszaka aktív rovar. Emberi vérrel táplálkozik, testrészek amiből szívesen táplálkozik a nyak, csukló és boka. Passzív módon terjed, akár egy régi vagy egy új tárggyal is bevihető az élettérbe.

A technológia kiválasztása a beazonosítással és a fertőzöttség szintjének megállapításával kezdődik, Ezt követően az irtási protokollt kiválasztjuk.
» Permetezés ↵ hosszan tartó méregmező
» Porozás ↵ kutikulákon keresztül érintőméreg
» Füstképzés és/vagy légtérkezelés ↵ légzésméreg
»  Ágyi poloska irtás hővel ↵ petéket is azonnal elpusztítja
» Fentiek kombinációja ↵ leghatásosabb protokoll

Poloska sikeres irtása. Több komponensű hatóanyagok egyidejű alkalmazása

Hívja S.O.S az ágyi poloska specialistánkat 

  0630 230-8595

Kapcsolatot online, vagy telefonon tudja felvenni velünk. A leadott és visszaigazolt rendelést követően, a legrövidebb időn belül fog kiszállni rovarirtó specialistánk. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen kesztyűben és cipővédő zsákban dolgoznak, így védve az Ön otthonát. Az irtás előtt és után teljes körűen tájékoztatják a kedves megrendelőket, hogy mire kell figyelni, a rovarmentes állapot hosszútávú fenntartásához. Az irtás protokollt mindig az adott helyszínre szabjuk ( figyelembe véve ) hogy gyermek és háziállatbarát technológiát alkalmazzunk. Garanciát minden munkánk után biztosítunk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk.

Ágyi poloskairtás előtt
 1. Ágyi poloskairtás előtt, első lépésként takarítsunk, valamint tegyünk rendet a lakótérben. Az ágyi poloska irtást követően nem lesz rá lehetőségünk, vagy csak nagyon részlegesen, korlátozottan.
 2. Minden élelmiszert zárjunk el és gondosan csomagoljuk be azokat.
 3. Ágyneműket, ruhákat és mindent amit lehet legalább 60 fokon mossunk ki. Ez az eljárás megöli az ágyi poloskát és a petéit, de legyünk nagyon körültekintőek a mosás során Figyeljünk a címkékre, amit nem lehet a fent említett hőfokon kimosni, azt zsákba helyezzük bele mert az irtás folyamán ezek is kezelés alá kerülnek.
 4.  A hálószobából semmit ne vigyünk ki ,csak és kizárólag erős műanyag zsákban.
Ágyi poloskairtás után

A kártevőirtó szakember pontos iránymutatásokat ad az irtás után, hogy a kezelt helyiségekkel mi a további feladat.

 

 1. Az ágyi poloska irtását követően két órára hagyjuk el a lakást, majd visszatérve alaposan szellőztessünk ki.
 2. Nagyon fontos, hogy a poloskairtás során kezelt felületeket nem szabad letakarítani.
 3. Porszívózás megengedett, a vizes takarítás TILOS!
 4. 14 napig mellőzzük a felmosást és a törölgetést, és minden olyan felületen ahol rovarirtó permet található.
 5. Húzzunk tiszta ágyneműt mielőtt befeküdnénk az ágyba, lehetőleg a már magas hőmérsékleten kimosott ágyneműk közül válogassunk.

 

Megfigyelés az irtást követő napokban

 • Általánosan 10 nap után vizsgálható, hogy a poloska probléma megszűnt vagy sem. A kezelést követő 1-9. napon belül megjelenő ágyi poloska, vagy poloskacsípés nem jelent automatikusan sikertelen irtást.

FONTOS: Amennyiben nagymértékű volt a fertőzöttség, úgy 2 hét múlva ismétlő ágyi poloska irtást ajánlott végeztetni, melynek díja megegyezik az első ágyi poloska irtás díjával. Ezután egy harmadik kezelést díjmentesen biztosítunk. Amennyiben még mindig tapasztal ágyi poloskát.

Vegyszermentes Poloskairtás

Legújabb tesztelésünk az  Ágyi poloskák irtása forró szárazgőzzel és egyéb fizikai-mechanikai módszerekkel. Nincs rezisztencia, és azonnal elpusztítja a poloskákat. Az alábbi link-en  olvashat bővebben a Vegyszermentes (bio) irtás folyamatáról. ⇒ Ágyi poloskairtás gőzzel

Ágyi poloskairtás tippek

 • Poloskás bútorokat nem kell kidobni. Az irtást követően teljesen rovarmentessé tudjuk tenni. Amennyiben a poloskás ágyban  későbbiekben nem aludnánk szívesen (ez elég gyakori az undor miatt) akkor viszont távolítsuk el a lakásból. Ezt megteheti az irtás előtt is, de ebben az esetben gondoskodjon a megfelelő tájékoztatásról (VIGYÁZZ POLOSKÁS), vagy teljes egészében szereljük/aprítsuk szét , és  zsákokba helyezve dobjuk ki. Ágyi poloskás bútor elszállításánál figyelmeztessük a szállítókat, hogy milyen bútort akarunk elvitetni, mert ha a helyszínen derül ki, akkor az elszállítás csillagászati áron fog megtörténni.

Ágyi poloskairtás gázzal

A gázosítással kapcsolatos tévhitek tisztázása érdekében, kérjük olvassa el a következő írásunkat: poloskairtás gázzal

GARANCIA
 • Darázsirtás 1 irtás után
 • Csótányirtás 1 irtás után
 • Rágcsálóirtás 1 irtás után
 • Hangyairtás 2 irtás után
 • Poloskairtás 2 irtás után
FELTÉTELEK
 • fertőzöttség szintje
 • forrás megszüntetése
 • tulajdonos  hozzáállása
 • külső természeti sajátosságok
 • ismétlődő kezelés 14 nap

Ágyi poloska tudástár

 

Ágyi poloska felismerése

Mit keressünk? Élő vagy elpusztult rovart, lárvabőrt, ürüléket, csípésnyomot, kellemetlen szagot. Az ágyi poloska felkutatása nem egyszerű feladat. Óvatosan és figyelmesen kell eljárni, bolygatásra könnyen szétszélednek a lakás más pontjaira. Bővebben: ágyi poloska felkutatása

 

Ágyi poloskairtás Siófok: +36 30 230 8595

Ágyi poloska konnektorban

Az ágyi poloska gyakran a konnektorok és más épületvillamossági termékek belsejében, hézagaiba is elrejtőzik. A villanyhálózat nem kizárólag rejtekhelyet jelent. Átjutási lehetőség egyik lakásból a másikba. Szakszerű kezelése ( porbefúvás ) az ott rejtőzködő egyedek elpusztítását célozza. Továbbá a szomszédos lakásokból érkező poloskákra is képes hosszú távon hatást gyakorolni.

 

 

Ágyi poloska ürüléke

A poloska az ürülékét búvóhelye környékén helyezi el. Az ágyi poloska ürüléke szinte minden felületen megtapad. Eltávolítása nagyon nehezen kivitelezhető, sokszor csak az anyag vagy a felület károsodásával lehetséges. Allergizáló hatása bizonyított. A poloska ürülék nagyon apró és könnyen összetéveszthető más háztartási, vagy egyéb szövetdarabokkal.

 

 

Ágyi poloska csípése

Az ágyi poloska csípésére az emberi szervezet mindenkinél eltérően reagál. Vannak enyhébb és vannak egészen durva megjelenési formái is. Nyálával több szúráson keresztül véralvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagot juttat a szervezetbe. Az alvó ember magát a szúrást nem érzékeli, később viszont erős viszketési inger jelentkezik. Bővebben: ágyi poloska csípése

ágyi poloska csípés

Ágyi poloskairtás Siófok: +36 30 230 8595

Ágyi poloskairtás házilag

 

Poloskairtás tekintetében a házilagos kivitelezés gyakorlatilag lehetetlen. Ezt naponta több alkalommal is tapasztaljuk, az ügyfeleink beszámolói alapján. Felsorolni is hosszú lenne ki mivel és hogyan próbálkozott már. Éppen ezért senkit sem biztatunk a poloskairtás házilagos kivitelezésével. A legtöbb amit tehet az a felkészülés az irtásra. Gyakran a házilagos kivitelezés a fel nem fedezett poloskák, vagy poloska gócok miatt lesz eredménytelen. Ahogyan a fenti videóban is látható.

Az ágyi poloska irtása házilag egy alapos takarítással kell, hogy kezdődjön. Ennek részét képezi a rendrakás és lomtalanítás, majd az ezt követő alapos porszívózás, főleg az elsődleges és másodlagos rejtekhelyek tekintetében.

A szobából kivinni semmit nem szabad, kizárólag erős zsákokban. Olyan tárgyakat vagy ruhaneműket amik nem lesznek használatban legalább fél évig, légmentes zsákokban célszerű tárolni ( vákuum zsák, vagy nagyon erős kukazsák -bekötve- ), ebben az időszakban.

Ágyi poloska irtószerek

Hatóanyagok tekintetében legtöbbször szintetikus piretroidok kerülnek kijuttatásra. A szintetikus piretroidok fajlagos érintőmérgek, az ágyi poloska idegrendszerére fejti ki hatását. Nagy előnye, hogy tartós hatásúak és az emberre nézve nem toxikusak.

Hátrányuk, hogy kizárólag mozgó alakokra fejti ki hatását, petékre nem. Ebből adódóan ismétlő kezelésekre van szükség. A szintetikus piretroidok felhasználása igen komoly szakmai felkészültséget igényel. Nem megfelelő ismeretek, vagy tapasztalatlanság, esetleg a felhasználás szabályainak megszegése, eredménytelenséget fog okozni és elősegítheti a rezisztencia kialakulását.

Ágyi poloskairtás Siófokon gőzzel

 

A gőzzel való poloskairtás azonnali hatással van az ágyi poloska minden fejlődési alakjára, még a petékre is. Erre a hagyományos irtószerek első alkalommal nem képesek. 

Ágyi poloskairtás forró szárazgőzzel teljes időtartama hosszabb mint a hagyományos kezeléseké. Egy szoba esetén permetezéssel 40 perc alatt lehet végezni, míg a forró szárazgőz esetén átlagosan ez az idő megduplázódik. Nehezítő körülmény és plusz legalább 30 percet jelentenek a galériák, amik számtalan búvóhelyet biztosítanak az ágyi poloska számára.

Ágyi poloskairtás füsttel

A füsttel való poloskairtás kiváló kiegészítő eljárás. Az alapvető irtási feladatok elvégzését követően használjuk. A poloskairtás füsttel két dolog miatt hasznos igazán. Minden rovarra légzésméregként és érintőméregként is hatásos.

 

 

 

Ágyi poloskairtás Siófok: +36 30 230 8595