Ágyi poloskairtás szállodáknak

Ágyi poloskairtás szállodáknak ( Hotel, Hostel, Motel Airbnb, Idősek otthona, stb. ) Egyedi személyre szabott programtervek kidolgozása ágyi poloska és egyéb rovarok ellen. Hogy ne legyen több panasz a vendégek részéről.

 

ágyi poloskairtás szállodáknakA gyakran cserélődő és átutazó vendégek miatt valamint, a napjainkban tapasztalható turisztikai fellendülés okán rengeteg szálláshely küzd időről-időre ágyi poloskával. Természetesen ugyanez a helyzet fennáll más intézmények esetén is. Például idősek otthona, kollégiumok, bentlakásos szociális intézmények, munkásszálló, táborok, stb.

Alapvetően a probléma lényegét az adja, hogy a szálloda vagy egyéb intézmény személyzete nem veszi észre a poloskákat. Sajnos a legtöbbször esélyük sincs erre. Éjszaka viszont kedvükre lakmároznak a gyanútlan vendégekből, akik természetesen szóvá fogják tenni a dolgot. Ilyenkor merül fel a kérdés, vajon mikor kerülhetett a szobába? Talán pont a panaszkodó vendég hozta magával? Lényegében teljesen mindegy is. Fontosabb ennél a szálloda hozzáállása, valamint a megelőzésre és irtásra kialakított program. A bizalom és jó hírnév megőrzése, illetve a vendégek elégedettségének elérése legyen a cél, amikor személyre szabott irtási programot dolgozunk ki. Ide tartozik még a pozitív értékelések és hozzászólások elérése, amiket az ágyi poloska jelentős mértékben le tud rontani. Airbnb kizárássál is szokott büntetni.

A szállásadók részéről elkövetett legnagyobb hiba általában a szennyeskezelés. Az ágyi poloskával fertőzött szobákból összegyűjtött ágyhuzatokat huzamosabb ideig szállítják a létesítményen belül. Tudni kell, hogy a poloskák könnyedén leszóródhatnak a földre, illetve bolygatásra viszonylag gyorsan elmásznak. A szennyeskezelésre vonatkozóan is érdemes valamilyen stratégiát kidolgozni ennek okán. Természetesen ez nem csak a szállításra vonatkozik.

Ágyi poloskairtás szállodáknak

Mi a megoldás ágyi poloska ellen?

 

Első és legfontosabb a megtelepedés és elszaporodás megakadályozása. Szállodák esetében gyakorlatilag megelőzésről szó sem lehet, de a korai felismerés és a fertőzöttség megállítása az adott szobában, első számú szempont. A szobák műszaki állapota, a bútorok állaga és fajtája mind-mind meghatározó a korai felismerés majd később az irtás szempontjából. Ezen kívül minden rés, hasadék potenciális búvóhely az ágyi poloska számára, ide értve a kapcsolókat, konnektorokat is. Amennyiben minden szempont szerint megfelelő a szobák kialakítása és minimalizáltuk a rejtekhelyek számát, akkor kezdődhet meg a monitoring rendszer kiépítése. Ezt követően pedig a személyzet felvilágosítása a napi ellenőrzések tekintetében. Ezen felül munkatársaink  – szálláshelyek tekintetében – rendszeres ellenőrzéseket tartanak. Az ellenőrzések gyakorisága minden esetben személyre szabott, lehet heti vagy havi. Gyanús körülmény miatt eseti ellenőrzésekre is sor kerül.

Ágynemű vizsgálat

A lenti videóban látható nyomok, foltok mind ágyi poloskától származnak. Első körben az ágynemű vizsgálata során hasonló nyomokat kell keresni.

 

Fekhely vizsgálat

Amennyiben van rá lehetőség érdemes a matracot hermetikusan becsomagolni. Akár az alábbi videóban látható matracvédő használatával. Az ellenőrzést és a tisztítást is megkönnyíti.

 
 

Ágyi poloskairtás szállodáknak: Monitoring rendszer

 

A monitoring rendszer kiépítésének lényege, a korai felismerés és egyszerűbb beazonosítás. A csapdákat valamint néhány alapvető pontot átnézni lényegesen egyszerűbb és biztosabb, mint folyamatosan minden szobát átkutatni. Így munkaidőt spórolhatunk a személyzet számára. A monitoring eszközök telepítése mindig a működésük és hatékonyságuknak leginkább megfelelő pontok figyelembevételével történik. Nagyon fontos azonban, hogy ezek az eszközök észrevétlenek legyenek a vendégek/lakók számára.

A monitoring eszközeink irtószer mentesek, ezért folyamatosan és biztonságosan üzemelhetnek. Erre a célra alkalmas ágyi poloska csapdák lehetnek különböző ragadós felületek, valamint elektromos – hőt kibocsájtó – csapdák. Mindkét típus ágyi poloskára van fejlesztve.

Ágyi poloskairtás szállodáknak: Prevenció

 

Megelőző jellegű irtószeres kezeléseket végzünk rendszeres időközönként. A járványügyi rendelet értelmében évente kétszer egyébként is kötelező elvégezni. Indokolt esetben, ha az ellenőrzések során rovarfertőzött helységet találunk, szintén poloskairtást végzünk. A preventív kezelések hosszú hatástartalmú felső kategóriás irtószerekkel történik. Figyelembe véve a helység és a felületek sajátosságait annak érdekében, hogy a hatástartam minél hosszabb legyen, így a kezelések száma is csökkenjen. Rovarfejlődést szabályozó ( IGR ) anyagok alkalmazása ilyen esetekben kötelező, így a program részét képezi.

Kiknek ajánljuk a kártevők elleni programunkat ?

 

Minden olyan esetben amikor folyamatos kontrollra és irtási tevékenységre van szükség. Amikor az eseti megbízások költsége magasabb a szerződéses árnál. Az általunk üzemeltetett rendszerben minden egészségügyi kártevőnek minősülő rovar- és rágcsáló irtása beletartozik. Értendő ez a HACCP rendszerben és/vagy egyéb minőségi rányitási rendszerben működő vállalkozások számára is. Az általunk kínált kártevők elleni program előnyei:

  • Költséghatékonyság
  • Folyamatos rendelkezésreállás
  • Panaszok, díj-visszafizetések minimalizálása/megszűnése
  • Személyzet tehermentesítése
  • Igazolás a kártevő mentes ingatlanról – nem egyszeri irtásról –

Árajánlatunkat mindenkinek személyre szabottan készítjük el. Előzetes helyszíni szemle/bejárás és igényfelmérés szükséges. Sürgős esetben akár 24 órán belül írásos ajánlatot bocsájtunk rendelkezésre. Megrendeléshez kérjük hívja az alábbi telefonszámot.

Információ és megrendelés: +36 30 230 8595

 

Ágyi poloska tudástár

 
Ágyi poloska irtás utáni takarítás
Vegyszermentes poloskairtás
Ágyi poloskairtás gőzzel
Ágyi Poloskairtás Gázzal
Az ágyi poloska meghódítja a világot ( video )
Az ágyi poloska
Poloskás bútor elszállítása
Ágyi Poloskairtás
Ágyi poloska felkutatása
Ágyi poloskairtás szállodáknak
Társasházak ágyi poloska mentesítése
Ágyi poloska csípése: honnan ismerhetjük meg?

Share this:

soskartevostop