Ágyi poloskairtás Székesfehérvár - Garanciával

Első irtás utáni tejes körű garanciával. Székesfehérvár és környékén.

Hívja S.O.S az ágyi poloska specialistánkat , kezelés már 13.900 Ft.-tól

 0630 230-8595

Ágyi poloska felismerése

ágyi-poloskairtasViszkető csípésekkel van tele a teste, akkor azt tanácsoljuk nézzen körül az ágyon és a szobában, hogy talál -e ágyi poloskára utaló jeleket. Nagyon jó rejtőzködő képessége miatt egyáltalán nem könnyű megtalálni az ágyi poloskát, azonban van pár jel, amely segíthet felismerni a rovar jelenéltét. Részletesen az ágyi poloskáról.

- Maga az ágyi poloska észlelése
- Poloska vedlett bőre
- Ágyi poloska csípések
- Poloska által okozott vérpöttyök az ágyneműn
- Ágyi poloska ürülékének észlelése
- Poloska ürülék az ágykeret, matrac és repedéseknél k
- Ágyi poloska peték észlelése, ami 1mm hosszúkás, krém-fehér színűek
- Ágyi poloska szagának észlelése, mely édeskés

Az ágyi poloska előfordulási helyei (videó)

ágyi poloskairtás

Az ágyban tartózkodók
élelmeforrás szerepet töltenek be, az ágyi poloskák számára. Az általuk okozott frusztráció nem csak az ágyi poloskák jelenléte okozza, hanem érzelmi stresszként is megéljük jelenlétüket. Nappal rejtőzködő, éjszaka aktív rovar. Emberi vérrel táplálkozik, testrészek amiből szívesen táplálkozik a nyak, csukló és boka. Passzív módon terjed, akár egy régi vagy egy új tárggyal is bevihető az élettérbe.

A nyugodt ágyi poloskamentes életre megoldásunk
>Permetezés
>Porozás
>Füstképzés
>Fentiek kombinációja

Hívja S.O.S az ágyi poloska specialistánkat 

  0630 230-8595

Kapcsolatot online, vagy telefonon tudja felvenni velünk. A leadott és visszaigazolt rendelést követően, a legrövidebb időn belül fog kiszállni rovarirtó specialistánk. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát.

GARANCIA
  • Darázsirtás 1 irtás után
  • Csótányirtás 1 irtás után
  • Rágcsálóirtás 1 irtás után
  • Hangyairtás 2 irtás után
  • Poloskairtás 2 irtás után
FELTÉTELEK
  • fertőzöttség szintje
  • forrás megszüntetése
  • tulajdonos  hozzáállása
  • külső természeti sajátosságok
  • ismétlődő kezelés 14 nap

Mi a teendő poloskairtás előtt

Ágyi poloska irtás előtt, első lépésként takarítsunk valamint tegyünk rendet a lakásban, mert az ágy poloska irtást követően nem lesz rá lehetőségünk, vagy csak nagyon részlegesen, korlátozottan. Minden élelmiszert zárjunk el és gondosan csomagoljuk be azokat.

Ágyneműket, ruhákat és mindent amit lehet legalább 60 fokon mossunk ki, ez az eljárás megöli az ágyi poloskát és a petéit, de legyünk nagyon körültekintőek a mosás során, figyeljünk a címkékre, amit nem lehet a fent említett hőfokon kimosni, azt zsákba helyezzük bele mert az irtás folyamán ezek is kezelés alá kerülnek. A hálószobából semmit ne vigyünk ki ,csak és kizárólag erős műanyag zsákban.

Amíg a mosás tart, alaposan porszívózzunk fel az egész lakásban, különös tekintettel az ágy és annak környékére. Figyeljünk a matrac, ágyneműtartó, párnák, valamint ezek varrásainak, repedéseinek, réseinek alapos porszívózásaira.

Mi a teendő poloskairtás után

Az ágyi poloska irtását követően két órára hagyjuk el a lakást, majd visszatérve alaposan szellőztessünk ki.

14 napig mellőzzük a felmosást és a törölgetést, és minden olyan felületen ahol rovarirtó permet található. Annak érdekében, hogy a hatás folyamatos és hosszú távú legyen. Húzzunk tiszta ágyneműt mielőtt befeküdnénk az ágyba, lehetőleg a már magas hőmérsékleten kimosott ágyneműk közül válogassunk.

Szeretnénk megjegyezni, mivel sokan kérdezik nap mint nap, sem az ágyat sem pedig bármi mást kidobni a lakásból nem szükséges. Bútorokat, ruhákat, könyveket stb. lehet kezelni vagy elszigetelni, a rovarok elől, például erős műanyag zsákokban, így nem kell semmilyen tárgyat az ágyi poloskák miatt kidobni.

FONTOS: Amennyiben nagymértékű volt a fertőzöttség, úgy 2 hét múlva ismétlő ágyi poloska irtást ajánlott végeztetni, melynek díja megegyezik az első ágyi poloska irtás díjával. Ezután egy harmadik kezelést díjmentesen biztosítunk, ha mindig tapasztal ágyi poloskát.

Vegyszermentes Poloskairtás

Legújabb tesztelésünk. Ágyi poloskák irtása forró szárazgőzzel és egyéb fizikai-mechanikai módszerekkel .Nincs rezisztencia, és azonnal elpusztítja a poloskákat. Ágyi poloskairtás gőzzel

Ágyi poloskairtás Székesfehérvár 0630 230-8595

Miért mi?

ágyi poloska irtás, poloska irtás, ágyi poloskairtás lakásba, ágyi poloskairtás házban, ágyi poloskairtás ma, ágyi poloskairtás sos, ágyi poloskairtás diszkréten, ágyi poloskairtás, poloskairtás hétvégén, ágyi poloskairtás permetezéssel, ágyi poloskairtás hatékonyan, ágyi poloskairtás garanciával, rovarirtás, ágyi poloskairtás Székesfehérvár