Ágyi poloskairtás garanciával , S.O.S kiszállással

Hívja S.O.S az ágyi poloska specialistánkat , kezelés már 13.900 Ft.-tól

 0630 230-8595

 

Ágyi poloska csípte meg az éjszaka folyamán?

ágyi-poloskairtasViszkető csípésekkel van tele a teste, akkor azt tanácsoljuk vizsgálja át az ágyat , hogy talál -e ágyi poloskára utaló jeleket. Hogyan ismerem fel az ágyi poloskát? Az ágyi poloska kifejletten 4 - 8 mm hosszú, rozsdabarna színű rovar. Nagyon jó rejtőzködő képessége miatt egyáltalán nem könnyű megtalálni az ágyi poloskát, azonban van pár jel, amely segíthet felismerni a rovar jelenéltét.  

⇒ Maga az ágyi poloska észlelése
⇒ Poloska vedlett bőre
⇒ Ágyi poloska csípések
⇒ Poloska által okozott vérpöttyök az ágyneműn
⇒ Ágyi poloska ürülékének észlelése
⇒ Poloska ürülék az ágykeret, matrac és repedéseknél 
⇒ Ágyi poloska peték észlelése, ami 1mm hosszúkás, krém-fehér színűek
⇒ Ágyi poloska szagának észlelése, mely édeskés.  Részletesen az ágyi poloskáról

Az ágyi poloska előfordulási helyei (videó)

ágyi poloskairtás

Az ágyban tartózkodók élelemforrás szerepet töltenek be az ágyi poloskák számára. Az általuk okozott frusztráció nem csak az ágyi poloskák jelenléte okozza, hanem érzelmi stresszként is megéljük jelenlétüket. Nappal rejtőzködő, éjszaka aktív rovar. Emberi vérrel táplálkozik, testrészek amiből szívesen táplálkozik a nyak, csukló és boka. Passzív módon terjed, akár egy régi vagy egy új tárggyal is bevihető az élettérbe.

A technológia kiválasztása a beazonosítással és a fertőzöttség szintjének megállapításával kezdődik , ezt követően az irtási protokollt kiválasztjuk.
» Permetezés ↵ hosszan tartó méregmező
» Porozás ↵ kutikulákon keresztül érintőméreg
» Füstképzés és/vagy légtérkezelés ↵ légzésméreg
»  Ágyi poloska irtás hővel ↵ petéket is azonnal elpusztítja
» Fentiek kombinációja ↵ leghatásosabb protokoll

Poloska sikeres irtása, a több komponensű hatóanyagok egyidejű alkalmazása

Hívja S.O.S az ágyi poloska specialistánkat 

  0630 230-8595

Kapcsolatot online, vagy telefonon tudja felvenni velünk. A leadott és visszaigazolt rendelést követően, a legrövidebb időn belül fog kiszállni rovarirtó specialistánk. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen kesztyűben és cipővédő zsákban dolgoznak, így védve az Ön otthonát. Az irtás előtt és után teljes körűen tájékoztatják a kedves megrendelőket, hogy mire kell figyelni, hogy a rovarmentes állapotot hosszútávon tudják fenntartani. Az irtás protokollt mindig az adott helyszínre szabjuk, figyelembe véve , hogy gyermek és háziállatbarát technológiát alkalmazzunk. Garanciát minden munkánk után biztosítunk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk.

Ágyi poloskairtás előtt
 1. Ágyi poloskairtás előtt, első lépésként takarítsunk valamint tegyünk rendet a lakótérben, mert az ágyi poloska irtást követően nem lesz rá lehetőségünk, vagy csak nagyon részlegesen, korlátozottan.
 2. Minden élelmiszert zárjunk el és gondosan csomagoljuk be azokat.
 3. Ágyneműket, ruhákat és mindent amit lehet legalább 60 fokon mossunk ki, ez az eljárás megöli az ágyi poloskát és a petéit, de legyünk nagyon körültekintőek a mosás során, figyeljünk a címkékre, amit nem lehet a fent említett hőfokon kimosni, azt zsákba helyezzük bele mert az irtás folyamán ezek is kezelés alá kerülnek.
 4.  A hálószobából semmit ne vigyünk ki ,csak és kizárólag erős műanyag zsákban
Ágyi poloskairtás után

A kártevőirtó szakember pontos iránymutatásokat ad az irtás után, hogy a kezelt helyiségekkel mi a további feladat.

 

 1. Az ágyi poloska irtását követően két órára hagyjuk el a lakást, majd visszatérve alaposan szellőztessünk ki.
 2. Nagyon fontos, hogy a poloskairtás során kezelt felületeket nem szabad letakarítani.
 3. Porszívózás megengedett, a vizes takarítás TILOS!
 4. 14 napig mellőzzük a felmosást és a törölgetést, és minden olyan felületen ahol rovarirtó permet található.
 5. Húzzunk tiszta ágyneműt mielőtt befeküdnénk az ágyba, lehetőleg a már magas hőmérsékleten kimosott ágyneműk közül válogassunk.

 

Megfigyelés az irtást követő napokban

 • Általánosan 10 nap után vizsgálható, hogy a poloska probléma megszűnt vagy sem. A kezelést követő 1-9. napon belül megjelenő ágyi poloska, vagy poloskacsípés nem jelent automatikusan sikertelen irtást.

FONTOS: Amennyiben nagymértékű volt a fertőzöttség, úgy 2 hét múlva ismétlő ágyi poloska irtást ajánlott végeztetni, melynek díja megegyezik az első ágyi poloska irtás díjával. Ezután egy harmadik kezelést díjmentesen biztosítunk, ha még mindig tapasztal ágyi poloskát.

Vegyszermentes Poloskairtás

Legújabb tesztelésünk az  Ágyi poloskák irtása forró szárazgőzzel és egyéb fizikai-mechanikai módszerekkel .Nincs rezisztencia, és azonnal elpusztítja a poloskákat. Az alábbi link-en  olvashat bővebben a Vegyszermentes (bio) irtás folyamatáról. ⇒ Ágyi poloskairtás gőzzel

Ágyi poloskairtás tippek

 • Poloskás bútorokat nem kell kidobni, mert az irtás után teljesen tünetmentessé tudjuk tenni. Amennyiben a poloskás ágyban  későbbiekben nem aludnánk szívesen (ez elég gyakori az undor miatt) akkor viszont távolítsuk el a lakásból. Ezt megteheti az irtás előtt is, de ebben az esetben gondoskodjon a megfelelő tájékoztatásról (VIGYÁZZ POLOSKÁS), vagy teljes egészében szereljük/aprítsuk szét , és  zsákokba helyezve dobjuk ki. Ágyi poloskás bútor elszállításánál figyelmeztessük a Céget ,hogy milyen bútort akarunk elvitetni, mert ha a helyszínen derül ki, akkor az elszállítás csillagászati áron fog megtörténni.

Ágyi poloskairtás gázzal

A gázosítással kapcsolatos tévhitek tisztázása érdekében, kérjük olvassa el a következő írásunkat: poloskairtás gázzal

GARANCIA
 • Darázsirtás 1 irtás után
 • Csótányirtás 1 irtás után
 • Rágcsálóirtás 1 irtás után
 • Hangyairtás 2 irtás után
 • Poloskairtás 2 irtás után
FELTÉTELEK
 • fertőzöttség szintje
 • forrás megszüntetése
 • tulajdonos  hozzáállása
 • külső természeti sajátosságok
 • ismétlődő kezelés 14 nap