Csótányirtás Miskolc 3-as kombinációval a biztos hatás érdekében

Gyerekek, háziállatok mellett teljes biztonsággal, garanciával , diszkréten S.O.S kiszállással

csótányirtás b udapestCsótányirtást cégünk Miskolcon a 3-as kombinált technológiával végzi, mely tartós és gyors csótánymentes állapotot biztosít. A kombinált módszert extra erős gélezéssel, permetezéssel és csótánycsapdával végezzük.

A géles technológiának nincs kellemetlen szaga, esetenként (semleges, banán ,csoki illatúak) amit előszeretettel fogyasztanak a csótányok, így hatékonnyá válik a csótányirtás. Az ízletes csalétket felkutatják, elfogyasztják, majd elpusztulnak tőle a búvóhelyükön. Semmilyen előkészületet nem szükséges a csótányirtás előtt. Ami tanácsos , hogy az élelmiszereket gondosan zárjuk el, a vízforrások megszüntetése a csótányirtás előtt és után is rendkívül fontos.. Magát a gélt csótányok által látogatott résekbe, repedésekbe helyezzük, cseppek mérete kb. 3-4 mm.
A kiegészítő permetezéses csótányirtásra azért van szükség, mert a permetezés gyorsabban kiirtja az élőeket, a mentességet pedig a gél teszi hosszan tartóssá.
A csótányirtó szer hosszan tartó hatással rendelkezik, mellyel tartós méregmezőt hozunk létre, amely körülbelül 4 héten keresztül folyamatosan kifejti hatását.
Fontos: Egyetlen csótányirtó gélpötty az összes csótányt képes elpusztítani. A módszer akkor igazán hatékony, ha a csótányok egyéb táplálékhoz nem jutnak hozzá.

A csótányirtás általános módszerei

-Csótányirtás permetezéssel (sávpermetezés, rés és repedéskezelés – tartós méregmező)
-Csótányirtó gélezés (gyomorméreg célzott kihelyezése – "3-4 mm ")
-Csótányirtás hidegködös kiűzéssel, (kiegészítő módszer)
-Csótánycsapda (Irtószermentes, fizikai hatáson alapuló ragadós csapda.
-Csótányirtás porozással (nehezen hozzáférhető, illetve áthutási pontokat kezeljük csótányirtó porral)

.. Hívja az S.O.S Csótányirtó szakemberünket , hogy a fertőzöttséget megállítsa!

Csótányirtás Miskolc: +36 30 230 8595

Csótányirtás Miskolc - Az irtás menete

csótányirtás

Kapcsolatot online, vagy telefonon tudja felvenni velünk.
A leadott és visszaigazolt rendelést követően, a legrövidebb időn belül fog kiszállni rovarirtó specialistánk.
Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten, tehát logó sem reklámfelirat nem található
a csótányirtó specialistánkon. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát.
A csótányirtás előtt, először egy felmérést végzünk, hogy mekkora a csótány fertőzöttség, és ennek ismeretében kezdi el a csótányirtás.

Csótányirtó Specialistáink a világ vezető irtószereivel dolgoztak. Kezelésnek nincs egészségügyi kockázata emberre és háziállatokra.
Csótányirtás után a munka dokumentálására kerül sor, végezetül a Specialistánk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről, mert az  
Ön elégedettsége a Mi sikerünk!

Miért érdemes az soskartevostop.hu csapatát megbízni a csótányirtással?

Irtószer

Irtószereink világ vezető gyártóitól származnak. A kezelésnek nincs egészségügyi kockázata.

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Garancia

Minden esetben munkalapot állítunk ki, ami a későbbiek során igazolásként és a garancia érvényesítésére is szolgál.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.

Megjelenés

Szakembereink tiszta és ápolt munkaruházatban, valamint cipővédő alkalmazásával lépnek minden emberi lakótérbe, legyen az lakás, iroda, szálloda vagy bármilyen ingatlan.

Tapasztalat

Munkatársaink több éves vagy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat minden esetben az alaposság jellemzi, továbbá a szakma szabályai szerint folyamatos továbbképzésben részesülnek.

Tanácsadás

Szaktanácsadás a kártevőirtás előtt és után is, telefonon vagy e-mail-ben.

Biztosítás

Cégünk teljes körű Felelősségbiztosítással rendelkezik.

Árak

Előre egyeztetett áraktól nem térünk el, semmilyen egyéb költséget nem számítunk fel.

Mi a teendő csótányirtás előtt

Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagolatlan élelmiszereket tegye védett helyre. Csótányok jelenléte lehet sütőbe, mikróba, mosogatógépbe, hűtőszekrénybe stb.. is. Csótányirtó kollégánknak minden tapasztalatot mondjon el, hol találkozott a csótányokkal, hogy a csótányirtás minél hatékonyabb legyen

Mi a teendő csótányirtás után

A felhasznált irtószer színtelen- szagtalanra szárad, körülbelül 1 hónapig aktív marad, így az irtószer felmosását ez idő alatt kérjük mellőzze. Felmosásnál minimum a szegélyek mentén ki kell hagyni, hogy a kikelő és fiatal csótányok is érintkezzenek a csótányirtószerrel.

Miért Mi: Csótányirtást Miskolcon felső kategóriás irtószerek alkalmazásával a hosszan tartó biztos hatás érdekében.

Csótányirtás Miskolc: +36 30 230 8595

Csótányirtás ára Miskolcon

csótányirtás áraA csótányirtás ára alapvetően a terület nagyságától, összetettségétől és az ingatlan használatának módjától függ. Nem mindegy, hogy egy kis panellakás vagy esetleg egy élelmiszereket gyártó komplexumról beszélünk. A csótányirtás ára Miskolcon ennek értelmében, széles skálán mozog. Befolyásoló tényező továbbá a csótányirtásra alkalmas módszerek/technológiák használata az eredményes és tartós mentesség fenntartásához.

A fentiekben már felsorolt technológiák és szerformák mindegyikének alkalmazása is szükséges lehet egyidőben. Bizonyos esetekben. Nagy zsúfoltság és magas csótányfertőzöttség indokolhat komolyabb beavattkozást. A csótányirtást cégünk egy olyan stratégia mentén végzi, ami lehetővé teszi a többszöri irtás elkerülését. Átlagosnál nagyobb kihívás esetén is sikeres tudunk lenni, mindössze egyetlen alkalommal.

A csótányirtás ára Miskolcon alap esetben: 15 000 ft-tól

 

A csótányirtás módszerei

Manapság már nagyon hatékony jól bevált módszerek és irtószerek léteznek csótányok ellen. Mikor melyiket célszerű igénybe venni, szakemberünk a helyszínen dönti el. Néhány lehetőség a csótányirtás módszerei közül:

 • Permetezés
 • Gélezés
 • Porozás
 • Füstölés
 • Ködképzés
 • ULV
 • Rovarirtó hab
 • csótánycsapda

 

Csótánycsapda

A csótánycsapdák első sorban monitorozásra kiválóak, de kisebb csótányfertőzöttség megszüntetésére is alkalmasak lehetnek. Csótánycsapdák irtószer mentesen kerülnek forgalomba. Vonzó hatásuk és erős ragadós felületük, együttesen teszi lehetővé a csótányok befogását. Mivel ezek a termékek nem tartalmaznak méreganyagot, szabadon használhatóak akár élelmiszer-ipari területeken, akár kisgyermekek közelében is, zárható dobozokban.

Csótánycsapdák kihelyezése

 
A csótánycsapdákat mindig a csótányok rejtekhely és főbb mozgási útvonalai mentén célszerű kihelyezni. Így egyszerű a csótányfaj beazonosítása, valamint a fertőzöttség mértékének megállapítása. Csótányirtás után célszerű új csapdákat kihelyezni a régiek helyére.

Csótánycsapdák kihelyezése lakásban:

 • Konyha:
  • mosogató alá
  • hűtőszekrény mögé
  • tűzhely mögé
  • szemetes mögé
 • Fürdőszoba:
  • szekrény alá
  • ajtó mögé (esetenként)
 • Toalet:
  • wc mellé/mögé
 • Szobákba:
  • szekrények mellé/mögé, vonulási útvonalon
  • íróasztal alá, falhoz közel
  • ágyneműtartóba, több darabot szükség szerint

A csótánycsapdák száma függ a helység használatának módjától, illetve a csótányfertőzöttség mértékétől. Például panelházak közös területeinek csapdázása más szempontok alapján kerül meghatározásra.

Csótányirtásra használt irtószerek

Az irtószerek és formulációk megválasztása szintén több szempont szerint történik. Befolyásoló tényezők a csótányok elszaporodásának mértéke, ingatlan műszaki kialakításai, ingatlan állapota, stb. Kizárólag olyan irtószereket és megoldásokat választunk, melyek gyors, eredményes és tartós mentességet eredményeznek. Természetesen semmivel nem spórolunk, mivel tisztában vagyunk ennek a rovarnak az egészségre gyakorolt negatív hatásaival.

 

A fenti videóban egy különösen sok egyedet számláló lakás konyhája látható. Öt különböző szerforma és alapos munkavégzést követően, a szóban forgó lakás, mindössze egyetlen irtás után mentesült minden csótánytól.

Hatásukat tekintve a zárt térben alkalmazható termékek szelektívek, a rovarokra mérgezőek, melegvérű élőlényekre nem. Természetesen ennek feltétele, hogy szakképzett személy által kerüljenek felhasználásra.

 

Csótányok által terjesztett betegségek

csótányok betegségek

 • Szalmonellózis
 • Kolera
 • Gastroenteritis
 • Vérhas
 • Lepra
 • Campylobacteriosis
 • Listeriosis
 • Giardia
 • E. coli

Továbbá a staphylococcus aureus, és streptococcus baktériumok terjesztésén kívül asztmát valamint allergiás megbetegedéseket okoznak. Manapság már bizonyított, hogy jelentős mértékű légzőszervi és bőr irritációt okozhatnak, az arra érzékenyek szervezetében. A betegségek terjesztésének feltétele, hogy a csótány kapcsolatba kerüljön a kórokozó mikroorganizmusokkal. Bővebben a csótányokról.

Csótányirtás Miskolc: +36 30 230 8595

Kinek kötelező a csótányirtás

 

18/1998. (VI. 3.) NM rendelet (Járványügyi rendelet)
4. számú melléklet

a) az egészségügyi, szociális, gyermekvédelmi és oktatási intézményekben,
b) a szálláshelyeken,
c) az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló
helyeken (üzemekben, üzletekben, raktárakban stb.),
d) a piacokon és a vásárcsarnokokban,
e) a vendéglátó-ipari és közétkeztetési egységekben
gondoskodni kell.

Ennek érdekében az a) és b) pontban feltüntetett helyeken évente két alkalommal
irtószeres kezelést kell végezni. A c)-e) pontban felsorolt helyeken programban
határozhatók meg a megelőzési, az ellenőrzési és az ellenőrzés során rovarfertőzöttnek talált helyeken szükséges irtási feladatok, továbbá az előre tervezett munkavégzési időpontok.

Program hiányában évenként legalább kétszer a fertőzöttségtől függetlenül irtószeres
kezelést kell végezni.
A c)-e) pontban felsorolt helyekre vonatkozóan a programot a külön jogszabály szerinti
megfelelő szakképesítéssel rendelkező személynek kell elkészítenie és működtetnie.