Darázsirtás Szeged garanciával , diszkréten S.O.S kiszállással

Lódarázs, kecskedarázs esetleg francia vagy német darazsak lepték el? Hívjon és Mi azonnal segítünk

darázsirtás budapest

Hívja darázsirtó specialistánkat , darázsirtás ára Szeged 14.900 Ft.-tól

+36 30 230 8595

S.O.S Darázsirtás Szeged és környéke

Országunkban több haláleset történik a meggondolatlan, házilagos kivitelezésű darázsirtási próbálkozásokból. Ne kockáztasson darázsirtással házilag, inkább hívjon darázsirtót. A királynő áttelel és elkezdi építeni a fészket, felneveli az első dolgozókat. Darazsak hosszúsága általában 15-20 mm, de elérheti az 50 mm-t is. Testük színe sárga és fekete, a lódarázsé barna. Darázsfészek bármekkora lehet és több ezren tartózkodhatnak benne a királynővel együtt.

Darázsirtás elsősorban akkor nevezhető szakszerűnek, ha az összes eszköz, irtószer és védőruházat alkalmas arra, hogy biztonságosan megszüntessük a darazsak által okozott vészhelyzetet. A megfelelő eszközökkel a nap szinte bármely szakában végezhető, bárhová is fészkelték be magukat a darazsak
(széldeszka, cserép, ablakkiugró,redőnytok, földben falba stb.). Bővebben a darazsakról és a darázscsípés-ről. Valamint védett darazsak és méhek.

Darázsirtás menete
 1. Darázsirtás előtt mit tegyünk? Darázsirtás előtt a teraszon, padláson, stb. lévő csomagolatlan élelmiszereket tegye védett helyre, illetve a kezeltetni nem kívánt kerti vagy egyéb bútorokat, gyerekjátékokat húzza el a faltól és takarja le.
 2. Darázsirtás előtt ne tegye Kérjük kerülje a purhabbal, gipszel stb.., való darázsirtás -t, mert a lakótérbe juthatnak a darazsak. Mezőgazdaságban használt növényvédő szereket mellőzék, mert azzal gátolják eredményességünket. 
 3. A darázsirtó felméri a helyszínen,  hogy pontosan milyen darázzsal áll szemben, majd a fészek/ fészkek helyének meghatározásával folytatódik.
 4. Darázsirtás módszer kiválasztása. A darázsfészek helyének behatárolása után dönti el a szakember , hogy milyen technikát és irtószert válassza a garantált és azonnali hatás érdekében.
 5. Kezelésnek nincs egészségügyi kockázata emberre és háziállatokra
Darázsirtás - technológia
 1. Darázsirtás permetezéssel
  Látható fészkek esetén alkalmazzuk. Az irtószert permetezőgéppel juttatjuk a fészek külső és belső részeire. Az irtószer azonnali taglózó hatása révén gyorsan felszámolható a darázsfészek.
 2. Darázsirtás porozással
  Porozógép és magasnyomású kompresszor használatával kezeljük a nem látható darázsfészket, bontás nélkül! (pl. széldeszka,cserepek, gipszkarton fal stb.) 
 3. Darázsfészek irtása hidegköddel. ULV első sorban nagyobb zárt terek ( Pl: padlás ) esetén alkalmazható. Szabadban tuják, bokrok, sövények is kezelhetőek ezzel a módszerrel. Előnye, hogy nem áztat, nem hagy nyomot, és a megfelelő irtószerek birtokában azonnali taglózó és gyors ölő hatást érünk el vele.
 4. Darázsirtás füstképzéssel Alkalmas padlásterek, kémények darázsfészkeinek felszámolására. Továbbá a lakótérbe tömegesen bejutó darazsak elpusztítására. 

A darázsirtás ára Szeged és környéke

A darázsirtás árát Szegeden néhány alapvető információ birtokában lehet meghatározni. Telefonos egyeztetés során minden esetben pontos díjak kerülnek meghatározásra. A darázsirtás ára nem fog változni a helyszínen sem. Egészen extrém helyekre befészkelt darazsak irtására is fel vagyunk készülve. Gépeink és technológiáink biztosítják a gyors, hatékony, bontások nélküli munkavégzést. Így a darázsirtás ára alacsony tud maradni.

A darázsirtás árát Szegeden az alábbi információk birtokában lehet megadni.

 • Fészek vagy fészkek elhelyezkedése
 • Darázs vagy lódarázs
 • Megközelíthetőség
 • Az ingatlan nagysága

Cégünk az ingatlan egészére év végéig tartó garanciát vállal. Célunk, hogy olyan fészkeket is felszámoljunk amiket megrendelőink szabad szemmel nem látnak, de jelen vannak az adott ingatlanon belül. Természetesen ezek folyamatosan problémát fognak okozni, amennyiben nem kezeljük ezeket.

Példaként említhető ha valaki redőnytokban lévő fészek felszámolását kéri, de a padlástere tele van darázsfészkekkel. Ilyen esetben nem fog megszűnni a darázsterhelés és garancia sem vállalható. Megrendelőink joggal várják el tőlünk, hogy az elvégzett irtás után megszűnjön az invázió. Szakembereink éppen ezért minden olyan helyet átvizsgálnak ahol darázsfészek lehet.

Darázsirtás redőnytokban : 14.900 Ft.-tól
Darázsirtás ára Szeged: 20.000 Ft.-tól
Lódarázsirtás ára Szeged: 29.900 Ft.-tól

Darázsfészek kerti tárolóban

Ne feledje: a darázsirtás házilagos kivitelezése életveszélyes lehet!! Hívja S.O.S Darázsirtó specialistánkat, hogy felszámolja a darazsakat !

Darázsirtás Szeged és környéke: +36 30 230 8595

Fontos! Egy nagyon fontos alapszabály van a darázsirtásnál amit feltétlen be kell tartani. A királynőt kell elpusztítani, minden más csak másodlagos. Lódarázsfészek esetén semmiképpen se álljanak neki a házilagos darázsirtás elvégzéséhez!

A darázsirtás jellemzői

⇒Darázscsípés veszélyei? Fullánkjukon keresztül juttatják el mérgüket áldozatukba,(házi állatok is veszélyben vannak) mely akár életveszélyes allergiát is okozhat. Több szúrás esetén forduljon orvoshoz. CALCIMUSC oldatos injekció a darázsszúrásnál  nem segít, csak késlelteti a folyamatot.

⇒Darázsirtás irtószerrel? Az alkalmazott irtószerek teljesen színtelenre száradnak, nem tesz kárt a vakolatban vagy egyéb kényes burkolatokban. Emberre,  növényzetre, illetve háziállatokra NEM veszélyes.

⇒Meddig tart a darázsirtás?A körülmények nagyban meghatározzák a darázsirtás időtartamát ( Terület nagysága, fészkek száma és mérete, hozzáférhetőség stb. ) Egyszerűbb esetben 20-30 perc, bonyolultabb munkánál több óra is lehet.

⇒Darázsirtás árak. A darázsirtás ára Szeged és környékén néhány alapvető kérdés tisztázása után pontosan meghatározható. Az előzetesen megbeszélt összeg nem változik a helyszínen sem. A darázsirtás ára mindig a teljes területre vonatkozik. Kollégáink az ingatlan egészét átvizsgálják, és minden fészket felszámolnak. Miért fontos ez? Komoly darázsterhelés mellett sokszor a látható fészkek mellett további számos láthatatlan helyen lévő darázsfészkek is akadnak szép számmal.

⇒Darázsirtás garanciával. A darázsirtás munkálataira garanciát vállalunk, a megadott összegen felül semmiféle más költség nem adódik . A garancia ez év végéig, a kezelt  területére érvényes.

Darázsirtás Szeged: +36 30 230 8595

⇒ Darázsirtás HACCP, Lakosságnak, Cégeknek és HACCP rendszerben működő vállalatoknak.

⇒Méh vagy darázs? Méhek színe fajtától függően az aranysárgától a sötétbarnáig változik, gyakran a potroh csíkozott, szőrének színezete sárgásbarna.Egy egészséges család 40 000-80 000 egyedből áll. Darazsak fekete-citromsárga csíkozott mintázatúak.  A darazsak csupaszok, illetve enyhén szőrösek.

⇒Lódarázs vagy darázs? Már egyetlen csípése is halálos lehet. A Vespa crabo vagy európai lódarázs a legnagyobb méretű európai darázs, melynek nemcsak mérete és zaja nagyobb, mint a hétköznapi értelemben vett darázsé, de veszélyességének foka is. A lódarázs tavasztól egészen késő őszig aktív, a nyári, meleg napokon pedig még gyakrabban lehet találkozni vele. A rovar mérete igen jelentős, így észrevenni nem nehéz: a királynő akár három és fél centis is lehet, míg a többi példány akár két és fél centis, közös továbbá a sárga-fekete mintázat.

⇒Poszméhek fészkelnek a gipszkartonban. Erős zúgás árulja el a poszméhek fészkének jelenlétért és pontos helyét. Képesek átrágni a gipszkarton mennyezetet bejutva ezzel a lakótérbe. A poszméh szúrása igen fájdalmas, ezért mielőbb keressen fel minket, hogy felszámoljuk őket.

GARANCIA
 • Első irtást követően, év végéig
 • A terület/épület(ek) egészére
FELTÉTELEK
 • Hozzáférhetőség
 • Tulajdonos(ok) együttműködése

Lódarázsirtás Szeged és környéke

lódarázsirtás
A lódarázsirtás egy rendkívül komoly feladat és kihívás, még tapasztalt darázsirtók számára is. Vannak akik nem vállalnak lódarázsirtást egyáltalán. A darazsak közül talán a legagresszívabb faj. Szúrása rendkívül fájdalmas, harapása nem kevésbé.

A lódarázsfészek megközelítése esetén azonnal támadásba lendülnek. Ellentétben más darázsfajokkal éjszaka és esőben is repülnek. Vonzza őket a fény, nyitott ablakon sötétedés után is képesek berepülni.

A lódarázsirtás kulcsa a fészek és vele együtt a királynő felszámolása, elpusztítása. Előfordul, hogy maga a lódarázsfészek nem az Ön ingatlanán belül található. Mégis rendszeresen találkozik egy-egy példánnyal. Ilyen esetben a szomszédos ingatlan tulajdonosa, bérlője, kezelője stb. együttműködése szükséges.

Lódarázsirtás Szeged: +36 30 230 8595

 

 

Lódarázsirtás házilag

lódarázsirtás házilagRengeteg jónak hitt rossz tanács kering a köztudatban, vagy az interneten. Mi az tanácsoljuk a lódarázsirtás házilagos kivitelezésére, hogy NE TEGYE ! Semmilyen módszerrel és semmilyen vegyülettel. Egyedül főleg ne kísérletezzen senki. Gyúlékony anyagok használata életveszélyes.

Lódarázsirtás megkezdése előtt szakembereink alapos megfigyelést és felmérést eszközölnek. Meg kell ismerni a ki- és berepülési kaput, vagy kapukat. Megkeressük a lódarázsfészket, majd kiválasztjuk a megfelelő technológiát és irtószert. Védőruha viselése lódarázsirtásnál kötelező. Nagy tapasztalatra van szükség a darázsirtás biztonságos kivitelezésére. Nem elegendő az adott darázsfaj biológiájának, életmódjának ismerete. Az irtószer kijuttatásának pillanatában ismerni kell a várható reakciókat. Például padlástérben biztosan a fény felé fognak menekülni, ebben az irányban tartózkodni nem szabad. Számtalan helyen lehetnek még fészkek, mindegyiknek megvannak a sajátosságai.

Mivel a darázsirtás - és ezen belül a lódarázsirtás - egy igen összetett feladat, senkinek nem javasoljuk a házilagos kivitelezést. Amennyiben szakszerű, hosszútávú megoldást szeretne, felesleges kockázatok nélkül, hívjon minket bizalommal. Vagy kérje visszahívásunkat a jobb oldali űrlap segítségével.