Darázsirtás garanciával , diszkréten S.O.S kiszállással

Darazsak esetleg Lódarazsak lepték el? ? Hívjon és mi megszabadítjuk azonnal a kellemetlen betolakodóktól

Hívja S.O.S darázsirtó specialistánkat , kezelés már 19.900 Ft.-tól

 30/ 230-8595

darazsfeszekOrszágunkban több haláleset történik a meggondolatlan, házilagos kivitelezésű darázsirtási próbálkozásokból. Ne kockáztasson! 0630 230-8595
Ellepték a darazsak, lódarazsak- vagy más darázsfészket talált? Megnyugodhat, mi segítünk! Az általunk végzett darázsirtás, kecskedarázsirtás és lódarázsirtást 100 % Hatásgaranciával végezzük. Hozzáférhetetlen darázsfészek nálunk nem akadály , bontás nélkül is 100% Garanciával tudunk hatásosak lenni.

A darázsirtás elsősorban akkor nevezhető profinak, ha az összes eszköz, szer és védőruházat alkalmas arra, hogy biztonságosan, gyorsan és véglegesen megszüntessük a darazsak által okozott vészhelyzetet. A megfelelő eszközökkel a nap szinte bármely szakában végezhető, bárhová fészkelték be magukat a darazsak
(széldeszka, cserép, ablakkiugró,redőnytok, földben falba stb.).

 

Ne feledje: a darázsirtás házilagos kivitelezése életveszélyes lehet!! Hívja S.O.S Darázsirtó specialistánkat, hogy felszámolja a darazsakat !

06 30/ 230-8595

Darázsirtás menete

darazsirtas
..darázsirtás előtt mit tegyünk?
Az irtás előtt a teraszon, padláson, stb. lévő csomagolatlan élelmiszereket tegye védett helyre, illetve a kezeltetni nem kívánt kerti vagy egyéb bútorokat, gyerekjátékokat húzza el a faltól és takarja le.
..hogyan kezdjük az irtást?
A darázsirtás kezdetekor mindenképp felmérjük, hogy pontosan milyen darázzsal állunk szemben, mivel bár minden darázsirtás veszélyekkel jár, de léteznek különösen agresszív fajok is. A darazsaknál van néhány jellegzetes viselkedésbeli és megjelenésbeli különbség.
A helyszín felmérése után és a körülmények ismerete tudatában választjuk ki a legmegfelelőbb technológiát. Az alábbi módszerek valamelyikével tudjuk megszabadítani a darazsaktól.
Technológiánk?
-Darázsirtás permetezéssel:
Látható fészkek esetén ezt a technológiát alkalmazzuk. Az engedélyezett darázsirtásra alkalmazható irtószer koncentrátumból készített oldatot permetezőgéppel juttatjuk a fészek külső és belső részeire. A professzionális irtószerek taglózó hatása révén gyorsan felszámolható a darázsfészek.
-Rejtett fészek felszámolása, bontás nélkül porozással 
Porozógép és darázsirtó por használatával a nem látható ( pl. széldeszka vagy cserepek) alatti területeket, gipszkarton fal mögötti darázsfészkeket tudjuk felszámolni, bontás nélkül!

Nem veszélyes Az alkalmazott irtószerek teljesen színtelenre száradnak, nem tesz kárt a vakolatban vagy egyéb kényes burkolatokban. Emberre,  növényzetre, illetve háziállatokra NEM veszélyes.

Meddig tart a darázsirtás?
Az irtás munkától függően körülbelül 25-55 percig tart.

Védje családját a darazsaktól 06 30 230-8595

Fontos! Egy nagyon fontos alapszabály van a darázsirtásnál amit feltétlen be kell tartani. A királynőt kell elpusztítani, minden más csak másodlagos. Lódarázsfészek esetén semmiképpen se álljanak neki a darázsirtás otthoni elvégzéséhez!

06 30/ 230-8595

..Tapasztalat
Képzett darázsirtó kollégáink kellő tapasztalattal és hatékony darázsirtó szerekkel, megfelelő védőruhában és felszereléssel végzik tevékenységüket.
..Garancia
A darázsirtás munkálataira garanciát vállalunk, a megadott összegen felül semmiféle más költség nem adódik a szolgáltatáshoz.

Specialistáink világ vezető irtószereivel dolgoztak. Kezelésnek nincs egészségügyi kockázata emberre és háziállatokra. A kezelés után a munka dokumentálására kerül sor, végezetül a Specialistánk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről, mert az  Ön elégedettsége a Mi sikerünk!

GARANCIA
  • Darázsirtás 1 irtás után
  • Csótányirtás 1 irtás után
  • Rágcsálóirtás 1 irtás után
  • Hangyairtás 2 irtás után
  • Poloskairtás 2 irtás után
FELTÉTELEK
  • fertőzöttség szintje
  • forrás megszüntetése
  • tulajdonos  hozzáállása
  • külső természeti sajátosságok
  • ismétlődő kezelés 14 nap