Egérirtás házilag vagy szakember segítségével?

Egérirtás házilag

 

        Mi segítünk! Hívja S.O.S  az egérirtó specialistánkat, 100% garanciát biztosítunk. 0630 230-8595

 

egérirtásAz egérirtás házilag nem a csapdák vagy mérgek kihelyezésével kezdődik, sokkal fontosabb a megelőzés. Az egerek bejutásának, megtelepedésének és elszaporodásának megelőzésére kell törekedni. Törekedjünk az élelemforrások eltávolítására vagy zárt tárolására. Műszaki hiányosságok megszüntetése, – főleg a bejutási pontokra koncentrálva – kritikusan fontos szempont. Vezetékek, csövek, ajtók, ablakok közelében lévő lyukakat tömjük be. Gipszkartonfal esetén használjon egér távol tartó pasztát, ez eltömi magát a lyukat és az egerek képtelenek átrágni. Tartsunk rendszeres ellenőrzést az egerek által vonzónak található helyiségekben.

Egérirtás lakáson belül – egyedszámtól függően – egérirtásra használhatunk csapdákat, ragacsot, élve befogókat vagy véralvadásgátló készítményeket. Utóbbit bízzuk szakemberre a biztonságos felhasználás és az eredményesség érdekében. Csapdák kihelyezése az egerek búvóhelyei közelében vagy vonulási irányuk mentén célszerű kihelyezni, lehetőleg az egérlyuk közelében 2-3 cm távolságra. A csalétek lehet alma, dió, keksz, sajt vagy szalonna. Sikertelenség esetén helyezzük át vagy ha szükséges élesítsük újra a csapdákat. Lehetséges, hogy nem megfelelő helyre vagy nem megfelelő módon lettek élesítve az egércsapdák. Ragacsok használatát lakásban nem javasoljuk, főleg kisgyermek mellett. Ragacsokat csak akkor alkalmazzon, ha nincs más lehetőség az egérirtásra.

Egérirtás házilag természetes anyag felhasználásával: Magas cellulóz tartalma miatt a pirított kukorica csutka alkalmas az egerek irtására. Nagy mennyiségben fogyasztva az egerek számára emészthetetlen, szervezetükből vizet von el és megakadályozza a víz-felszívódást. Először keringési rendellenességet, majd pusztulást okoz. Természetesen más hozzáférhető táplálék ne legyen a közelben, ezzel fokozva a hatékonyságot. Egérirtáshoz 10-15 gramm szükséges, 5-10 napon belüli eredményhez.

Riasztás és távol-tartás: Zárt tároló helyiségekben alkalmazható riasztószer egerek ellen a naftalin. Ügyeljünk arra, hogy ember ne tartózkodjon az így kezelt területeken, 2-4 órán keresztül. Hanghatású riasztók egerek elriasztására vagy távol tartására alkalmatlanok. Kereskedelmi forgalomban kaphatók különféle készülékek – rágcsálók elriasztására – ezek megvásárlását nem javasoljuk.

 

Hívja S.O.S egérirtó specialistánkat , egérirtás már 9.900 Ft.-tól

 Egérirtás 0630 230-8595

 

Komplex egérirtás

 

egérirtásAz egérirtás leghatékonyabb módszere a mérgezett csalétek állomások telepítése. Kulccsal zárható erős és biztonságos dobozok kerülnek kihelyezésre az érintett területen. Minden doboz véralvadásgátló méregkockát tartalmaz, ami nem szóródik és nem hozzáférhető csak az egerek számára. Biztonságosan alkalmazható házi és haszonállat, valamint kisgyermekek mellett is. Minden méregkocka tartalmaz mumifikáló anyagot, így a kellemetlen szagok nem fognak gondot okozni. A csalétek állomásokat az egerek rejtekhelyénél, búvóhelyénél,  vonulási útvonal mentén kerülnek kihelyezésre.

Az általunk hasznát etetődobozok magas minőségűek, időjárásnak ellenállnak, kiváló rejtekhelyül szolgálnak az egerek számára ezzel is biztosítva a magas hatásfok elérését. Ugyanez vonatkozik az általunk használt irtószerre is, a minőségből sosem engedünk éppen ezért tudunk az egérirtásra garanciát vállalni. Másodlagos mérgezést elkerülendő az egerek szervezetében felszívódó irtószer összetétele megváltozik, keserű ízt adva az elhullott példányoknak, így a háziállatok nem esznek a tetemekből, viszont az összegyűjtésük jobb ha mihamarabb megtörténik.

 

 

Fontos tudnivalók

 

A rágcsálóirtás eredményességéhez és a rágcsáló populáció gyors felszámolásához a tulajdonosok ( megrendelő ) együttműködése is feltétlenül szükséges. Minden táplálékforrást fémből, erős műanyagból vagy üvegből készült zárható tárolókban kell elhelyezni, a szemetet szintén zárható tárolóban, gyakran kiürítve kell kezelni. Átjárási- bejárási pontokat számoljuk fel, szüntessük meg erős ellenálló anyagokkal -fém, beton, tégla stb. – ez vonatkozik minden repedésre, résre, lyukra, fűtés vagy gázvezetékre stb.  A szakszerűtlenül kihelyezett csapdák, ragacsok veszélyt jelentenek gyermekekre, háziállatokra egyaránt, erre fordítsunk külön figyelmet vagy kérjük szakember tanácsát. Telefonos tanácsadás nálunk nem kerül semmibe, Híjon minket bizalommal ( 30/230 85 95 ). Mérgek kihelyezése további kockázatokat jelent, használatukat megelőzően olvassuk el a használati útmutatót vagy kérjünk tanácsot szakembertől, gyártótól. Tartsuk, a területet mindig tisztán, takarítsunk és fertőtlenítsünk gyakran. A takarításhoz használjunk gumikesztyűt és védőmaszkot, főleg az egérürülékkel szennyezett helyiségekben.

Egérirtás: +36 30 230 8595

További teendők:

 

A legfontosabb teendő, a rágcsálók megjelenésének első jelére azonnal tegyünk intézkedéseket a teljes állomány felszámolására vonatkozóan, hogy minimalizáljuk a kártételüket és megelőzzük az esetleges fertőzéseket.  Az elhullott rágcsálókat minél hamarabb távolítsuk el, természetesen ugyanez vonatkozik a rágcsálóirtáshoz felhasznált anyagokra, termékekre is.

Tartsuk a területet mindig tisztán, takarítsunk és fertőtlenítsünk gyakran. A takarításhoz használjunk gumikesztyűt és védőmaszkot, főleg az egérürülékkel szennyezett helyiségekben.

További hasznos tudnivalók

 

soskartevostop