Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától

Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától, ha már az irtószerek sem segítenek? Mutatjuk a megoldást.

 
hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskátólÁltalában nem az szokott lenni az első kérdés, hogy hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától hanem, hogy hogyan került a lakásba. Nagyvárosokban manapság már szinte bárhogyan bekerülhet ágyi poloska a lakásba. Szomszédoktól, munkahelyről, utazások alkalmával stb. Itt a fő kérdés az hogyha már bekerült akkor hogyan szabaduljunk meg tőle. Túlnyomó többségében az emberek kétféleképpen reagálnak erre a problémára.

Egyesek azonnal utána olvasnak. Rákeresnek az interneten, tanácsot kérnek szakemberektől, vagy olyan ismerősöktől akik már találkoztak ágyi poloskával. Ők azok akik hamar rájönnek arra, hogy az ágyi poloskától könnyen, olcsón és gyorsan nem fognak megszabadulni. Továbbá, hogy más rovarral ellentétben a házi praktikák semmit sem érnek ez esetben.

Mások fejetlenül azonnal elkezdenek cselekedni. Háztartási irtószerekhez, vagy általános tisztítószerekhez nyúlnak. Ezzel persze csak azt érik el, hogy szétkergetik és “bevadítják” a poloskákat. Egy-egy ilyen akció után az ember úgy érzi minta többen lennének és olyan helyen is feltűnnek ahol eddig nem. Természetesen nem kell elkeseredni, tapasztalt szakembereink akár egyetlen kezelés után megszabadítják Önt a poloskáktól. Nézzük hogyan is lehet megszabadulni az ágyi poloskától.

Vegyszermentes poloskairtás

 

Van lehetőség vegyszermentesen elvégezni a poloskairtást. Ez egy környezet, család és háziállatbarát megoldás. Nagy előnye továbbá, hogy az ágyi poloskák minden fejlődési alakját elpusztítja. Ide értve a petéket is. Hátránya az időigényesség. A hagyományos irtószeres eljárásokkal szemben, a gőzzel való irtás nagyjából háromszor több időt vesz igénybe. Részletesen a témával kapcsolatban itt olvashat: vegyszermentes poloskairtás

 

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

Ágyi poloskairtás irtószerekkel

 

Az ágyi poloskairtás hagyományos módszere az irtószerekkel történő permetezás. Kiegészítésképpen légtértelítést végzünk, elsősorban rejtekhelyről kiűzés céljából. Az irtószerek és technológiák kiválasztásánál az esetleges előzmények és a helyszín ismerete szükséges. Irtószerekkel történő poloskairtásnál kizárólag zárt térben engedélyezett anyagokat használunk. Mit jelent ez? Emberre, állatra, környezetre nem toxikus, de a poloskákra rövid és hosszú távon is hatást gyakorol. Ez a fajta eljárás is teljes mértékben eredményes tud lenni, ugyanúgy mint a fent említett vegyszermentes irtás. Előnye, hogy olcsóbb és kevesebb időt vesz igénybe a munkavégzés. Hátránya maga az ismétlések számából adódik. Átlagosan két ismétlésre van szükség, de extrém esetekben akár három irtás is előfordulhat, főként a peték miatt. Bővebben a témával kapcsolatban itt olvashat: ágyi poloskairtás

 

Kombinált poloskairtás

 
Gyakran előfordul, hogy nincs lehetőség a többszöri irtásra, vagy a tulajdonosok nem szeretnének több alkalommal nekifutni az irtási procedúrának. Ilyenkor a kombinált ágyi poloskairtás a célravezető megoldás. A fent leírt két technológiát egyszerre alkalmazzuk, egymásra épülő rendszerben. Mikor van erre szükség? Például hotelek és egyéb szálláshelyek, bentlakásos intézmények, zsúfoltabb lakások, galériás szoba stb. Az, hogy kinél melyik módszer a leginkább célravezető, azt kizárólag előzetes információk megadása után tudjuk megmondani.

Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától?

 

A legjobb tanács amit adhatunk (amit nagyon kevesen fogadnak meg) azonnal forduljon szakemberhez. Tájékoztatást kérni nem kerül semmibe. Viszont, ha helytelenül kezd el cselekedni akkor nagyon nehéz és költséges lesz megszabadulni ettől a vészívótól. Akiknek már volt dolga ágyi poloskával, azok tisztában vannak vele, hogy miről beszélünk. Fórumokon olvasni néha hajmeresztő megoldási javaslatokat. Többnyire tejesen hatástalanok, csak elriasztásra alkalmasak ( ecet, domestos, illóolaj stb. ) Aztán persze vannak még növényvédő szerek, csavarlazító és egyéb emberre, állatra is mérgező vegyszerek. Egyik sem ágyi poloskairtásra alkalmas anyag. Az ágyi poloskától megszabadulni nem egyszerű, de ha biztosra akar menni, hívjon minket bizalommal.

 

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

Hogyan szabaduljanak meg az ágyi poloskáktól a reménytelennek tűnő esetekben

 

Vannak olyan lakások, intézmények ahol folyamatosan visszatérő gondot okoznak az ágyi poloskák. Rengeteg irtás és bútorcsere, esetleg felújítás után sem változik semmi. Ennek legtöbbször az az oka, hogy utánpótlás érkezik a szomszédos lakásból, szobából. A rendszeres behurcolás is felmerülhet például munkahelyről. Intézmények esetében még a nem teljes körű irtás okozhat egyfajta pingpong effektust, vagyis ha a rovarírtás kizárólag egy-két szobára korlátozódik. Ilyen megoldás csak gyérítésre szolgál, de természetesen ágyi poloska tekintetében nem ez a cél. Amennyiben rendszeresen ágyi poloskával küzd kérjük hívja a fenti telefonszámot. Mivel minden eset más és más, irtási és megelőzési stratégiánkat az adott körülmények ismeretében dolgozzuk ki.

Share this:

soskartevostop