Kartevőirtas Nemzeti dohányboltok részére

Az soskartevostop.hu a jogszabály által elfogadott alap kártevőirtó programot ajánl kifejezetten dohányboltokra szabva , mely minimális költséggel jár.

Nemzeti dohányboltokra is vonatkozik a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet, mely kimondja: az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló helyeken évente legalább két alkalommal a rovarok és rágcsálók ellen védekezni kell. A rovar és rágcsálóirtó tevékenység kötelező jellegű, melyet kizárólag szakképzett személy végezhet, és évente legalább kétszer preventív jelleggel el kell végeztetni akkor is, ha egyébként a dohányboltban nem jelentkezett rovar vagy rágcsáló.

Kártevőmentesítés során a vásárlók részére észrevehetetlen helyeken végezzük a kártevőmentesítést. A  kihelyezett rovarmentesítő készítmények nem vehető észre. A jogszabályoknak megfelelő HACCP kártevőirtás igazolásához szükséges dokumentációt készítünk a megrendelőknek. Az elkészített dokumentáció teljes-körűen megfelel a szakhatóság által támasztott jogszabályi kötelezettségeknek.

Amennyiben gyors, hatékony megoldást szeretne, bízza szakemberre a kártevőirtást, munkánkra maximális garanciát vállalunk.

Hívjon minket bizalommal! 

Telefon: 30/230 8595 vagy Ajánlatkérés és visszahívás.

soskartevostop

Leave your thought here

Az email címet nem tesszük közzé.

tizennégy − tíz =