Kartevőirtas Nemzeti dohányboltok részére

Kedvezményes kartevőirtas nemzeti dohányboltok részére, jogszabály szerint. Most Kizárólag dohányboltok részére: 9.000 Ft+Áfa/alkalom

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény (a továbbiakban: Dohánytörvény) értelmében, a dohánytermékek mellett szeszes ital, energiaital, kávé, továbbá ásványvíz és üdítőital is árusítható.

 

Nemzeti dohányboltokra is vonatkozik a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet, mely kimondja: az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló helyeken évente legalább két alkalommal a rovarok és rágcsálók ellen védekezni kell. A rovar és rágcsálóirtó tevékenység kötelező jellegű, melyet kizárólag szakképzett személy végezhet, és évente legalább kétszer preventív jelleggel el kell végeztetni akkor is, ha egyébként a dohányboltban nem jelentkezett rovar vagy rágcsáló.

 

Az soskartevostop.hu  egy jogszabály által elfogadott alap kártevőirtó programot ajánl kifejezetten dohányboltokra szabva , mely minimális költséggel jár.
Gyakorlatilag kellemetlenség nélkül hajtjuk végre a kártevőmentesítést. Diszkrét jogszabályi előírások szerint dokumentálunk mindent ellenőrző hatóságok elvárásai szerint.

 

Amennyiben gyors, hatékony megoldást szeretne, bízza szakemberre a kártevőirtást, munkánkra maximális garanciát vállalunk.

Hívjon minket bizalommal! 

Telefon: 30/230 8595 vagy Ajánlatkérés és visszahívás.

soskartevostop

Leave your thought here

Az email címet nem tesszük közzé.

5 × 2 =