Gyors döntések és átgondolt munkafolyamatok

Az általunk alkalmazott irtószerek és technológiák a HACCP rendszer előírásainak megfelelnek.

1

Step 1: Észlelés és Kapcsolat felvétele

Munkafolyamat 1: Észlelés és Kapcsolat felvétele

Amennyiben bármilyen kártevőt észlel és eldöntötte, hogy szeretne tőlük megszabadulni , úgy fel kell vennie a kapcsolatot Cégünkkel. A szolgáltatást megrendelheti online vagy akár telefonon keresztül is. A megrendelését 1-2 órán belül vissza is igazoljuk. A megrendelést követően telefonon fogjuk keresni a részletekkel és az időpontokkal kapcsolatban.

Amennyiben időközben meggondolná magát, a telefonos visszaigazoláskor probléma nélkül visszamondhatja rendelését.

A kártevőkkel és a kártevőirtással kapcsolatban látogasson el a tudástár oldalunkra.

Ügyfélszolgálatunk a megnövekedett telefonforgalom miatt túlterhelt lehet. Amennyiben nem sikerül elérnie cégünket, úgy online is leadhatják rendelésüket és mi visszahívjuk Önt.

soskartevostop-szakerto
2

Step 2: Kiszállás és munka

Munkafolyamat 2: Kiszállás és Kezelés

A területre érkezés minden esetben teljesen diszkrét. Nem érkezünk logózott vagy feliratozott járművel. A bemutatott terület feltérképezése után megkezdjük a kárevők megszüntetését. A készítményeket minden esetben az adott területen az adott kártevőre alkalmazzuk. Teljesen ártalmatlan kisgyerekekre illetve, a kutyákra macskákra is.

A rovarirtó szakemberek legfőbb, és egyben a leggyakrabban használt módszere a permetezés.

Általában a permetezéshez használnak különböző kiegészítő módszereket(hidegködképzés, porozás, gélezés, füstölés -kiűzés, stb.). Számtalan előnye van, szinte mindennemű rovarkártevő sikerrel irtható a megfelelő irtószerek bekeverésével és ilyen módú kijuttatásával.A szakemberek professzionális permetezőgépekkel dolgoznak, amelyek nem azonosak az olcsóbb kivitelű kertészeti permetezőkkel.

A professzionális felhasználásra készült gépek szórásképe és kijuttatott szemcsemérete lehetővé teszi az irtószer megfelelő eloszlását a felületen, így biztosítva a megfelelő hatékonyságot.

Számtalanszor előfordul, hogy a nem megfelelő permetezők felhasználásának köszönhetően a rovarok nem megfelelően érintkeznek a méreganyaggal, így nem pusztulnak el, éppen ezért nagyon ügyelünk a megfelelő és korszerű eszközökre.

Fontos: Amennyiben megrendelte a kertevőirtást, de a a kolléga nem talál kártevőt, úgy csak egy felderítési díjat számolunk fel, melynek az ára Fix 7.000 Ft.-

kártevőirtás