Patkányirtás Dunakeszi 6 hónap garanciával

Patkányirtás Dunakeszi - Gyermek, háziállatok és haszonállatok mellett is 100% biztonsággal. 06 30 2308595

Egér vagy patkányok vannak Önnél, de nem sikeres az otthoni irtás?

“Az Európai Bizottság 2016/1179. rendelete alapján. 2018.03.01-én életbelépő szigorítások miatt lakossági forgalomban kizárólag csökkentett hatóanyag tartalmú egérirtó szereket tudnak szakképzettség nélkül megvásárolni. A hatóanyag csökkentés miatt tapasztalhatják, hogy eredménytelen az otthoni irtás.”

patkányirtás

Hazánkban leggyakrabban a vándorpatkány és a házi egér fordul elő. Mindkét rágcsáló szorosan kötődik az emberhez ezért élőhelyüket az emberek környezetében alakítják ki. Betegségeket terjesztenek, gazdasági kártételük rendkívül magas. 

Egér és patkány jelenlétére utaló nyomok

Egér ürülék ⇔ Az egér jelenlétére általában jellegzetes ammóniás szag érzete vagy ürülékéből esetleg rágásnyomából következtethetünk, hogy egér van lakóterébe. Magát az egeret ritkán, véletlenszerűen észlelhetjük, amikor esetleg elszalad előttünk. Az egér ürüléke feketés-barnás színű, kb. 2 mm nagyságú hengeres alakú. 

Patkány ürülék ⇔ Patkány esetében kicsit nagyobb ürüléknyomokat kell keresnünk. Színe sötét barna-fekete, alakja hengeres, de egyik végén csúcsosodó, másik végén legömbölyödött. Mérete akár 1-2 cm is lehet. 

Patkányirtási protokoll

patkányirtás

Az egér irtása általában beltéren történik, a patkány elleni védekezés kültéren és beltéren egyaránt. Az irtáshoz biztonságos kulccsal zárható műanyag csalétek állomásokat (egérdoboz, patkányláda) használunk. 

A rágcsálóirtás során  a helyi körülményeknek legjobban megfelelő, a rágcsáló számára leginkább vonzó hatású rágcsálóirtó szer kerül kihelyezésre. Az egérirtás továbbá patkányirtás során felhasznált formuláció ( blokk, pép, hab ). A rágcsálóirtás teljesen szagtalan, csak a rágcsálók kifinomult szaglása érzi a csalétkek szagát. Az egerek és a patkányok akkor is fogyasztanak az általunk kilegyezett mérgekből,   ha egyébként más táplálék is rendelkezésükre áll.

"Az általunk használt irtószer Magyarországi engedéllyel rendelkezik, lakossági forgalomban nem kaphatóak."  Részletesebben a egérirtás-ról valamint a patkányirtás-ról.

Mikor hatnak az irtószerek?

A mérgezett csalétekből történő egyszeri fogyasztást követően, néhány napon belül a rágcsáló elpusztul. Az irtószerekben mumifikáló anyag van, ennek következtében a rágcsáló teste kiszárad, kellemetlen szag nem érezhető.

Patkányirtás biztonságosan

Rágcsálóirtás során a véletlen mérgezés gyakorlatilag kizárható! Minden általunk felhasznált rágcsálóirtószer BITREX védelemmel van ellátva. Ez egy rendkívül keserű anyag, melynek ízét az egér és patkány nem érzi, a háziállatok és emberek számára rendkívül keserű ízű.

Rágcsálóirtás Dunakeszi (egérirtás, patkányirtás) diszkréten 6 hó garanciával

A lakótérben végzett rágcsálóirtás során cipővédőt és kesztyűt használunk. Rágcsálóirtó szolgáltatásunk nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. Munkánkra már az első kezelés után 6 hónap garanciát vállalunk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk.

Garancia

6 hónap első irtást követően

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.

Patkányirtás házilag

A patkányirtás házilagos kivitelezése patkánycsapdák, vagy ragacsok kihelyezésével oldható meg. Lakossági forgalomban kapható irtószerek alkalmazását kerülni kell. Hatásos patkányirtó szer kizárólag szakembereknek áll rendelkezésre. Részletesen a témáról: A patkányirtás módszerei

 

Mennyibe kerül a patkányirtás ?

A patkányirtás ára Dunakeszi és környékén lakossági ügyfelek számára alapvetően két tényező ismerete alapján határozható meg. Terület nagysága és a patkánygóc, elhelyezkedése ( hozzáférhetőség ). A patkányirtás alapára 14.900 Ft-tól elérhető kombinált etetőládákkal. Társasházak és vállalati ügyfeleknek a patkányirtás ára egyedileg kerül kialakításra. Személyre szabott árajánlatért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon.

Patkányirtás Dunakeszi  +36 30 230 8595

Patkányirtás ingyen

Szeretnénk leszögezni, hogy ingyenes patkányirtás nem létezik. A közhiedelem ingyenes patkányirtás alatt, legtöbbször az önkormányzatok által finanszírozott rágcsálóirtást érti. A városokban élők bejelentést tehetnek, ha rágcsálókat látnak. A megbízott cég ilyen esetekben elvégzi az "ingyenes" patkányirtást. Magánházak, kertek és egyéb az önkormányzati szerződésbe nem tartozó területek ingyenes patkánymentesítése nem lehetséges. Társasházi lakások tulajdonosai kaphatnak még ingyenes patkányirtást. Amennyiben a ház rendelkezik kártevőirtási szerződéssel. Más esetekben az ingatlan tulajdonosának, bérlőjének kell gondoskodnia a patkányirtásról. Az általunk kezelt társasházak, vagy más szerződéses partnereink esetében, a bejelentéstől számított 24 órán belül kiszállunk és megoldjuk a problémát. Természetesen ez nem kizárólag rágcsálókra vonatkozik. Rovarokra vagy akár nyestekre is vonatkozik.

További hasznos tudnivalók