Ágyi poloskairtás gőzzel, légtérkezeléssel és porozással. 100% Hatásgaranciával vegyszermentesen, diszkréten S.O.S kiszállással

180 °C Gőzöléssel azonnal megszabadítjuk az ágyi poloskáktól és petéitől. 06 30/ 230-8595

Ágyi poloskairtás gőzzelÁgyi poloskák irtása forró szárazgőzzel és egyéb fizikai-mechanikai módszerekkel. Nincs rezisztencia, és azonnal elpusztítja a poloskákat és a petéket is. Nincs szükség második kezelésre. 

 • gyermekes családoknak
 • háziállatokkal élőeknek
 • idősebbeknek
 • szállodák, hostelek, Airbnb
 • allergiásoknak
 • és aki első irtás után szeretné felszámolni az ágyi poloskákat és petéit.

Maximális hatékonyság-allergén mentesen

Hőkezeléses irtás során a lakásban lehet maradni, nem kell órákra elmenni az ingatlanból. A vegyszeres irtás folynám az irtószernek idő kell, hogy a poloskákat kiirtsa. Ez általában több napot is igénybe vehet, ami alatt a poloskák még aktív életet élnek, így jelenhetnek rajtunk még csípések. A hőkezeléses irtás az ágyi poloskák 99%-át az irtás pillanatában elpusztítja. A hőkezelés mellé kijuttatott Bio szagtalan granulátum és a légtér kezelés pedig végez a fennmaradó példányokkal. (  Bio poloskairtás ). Információ, ágyi poloskairtás gőzzel Blog, és Video tájékoztató, Poloskás bútor elszállítása

AZONNALI ÖLŐHATÁS ÉS HOSSZANTARTÓ HATÁS - GŐZZEL

Ágyi poloskairtás gőzzel.. hogy mi is a Ágyi poloskák irtása forró szárazgőzzel és egyéb fizikai-mechanikai módszerekkel? Először is nem használunk toxikus anyagot a 180 °C gőzzel való poloskairtáshoz. 

 1. Irtószerek nélküli poloskairtás gőzzel
 2. Azonnal 100% Hatásgarancia
 3. Petékre és a kikelt poloskákra is azonnal hat
 4. Hosszan tartó hatás kombinált kezeléssel
 5. Komplett társasházak ágyi poloskamentesítése

Kezelés során a poloskák minden lehetséges búvóhelyét egy +180°C fokos levegőt (nem párát, és nem vizet) kifújó géppel kezeljük. A gőzgép speciálisan ágyi poloska irtására lett fejlesztve. Poloskák és a peték  pillanatokon belül elpusztulnak, de a tárgyakban és a textíliákban semmilyen kárt nem okozunk az eljárás során. A teljes poloskairtás irtószermentes és antiallergén, továbbá minden baktériumot elpusztít! Ágyi poloskamentes ingatlant, és tisztaság illatot hagyunk magunk után.

Három fázisból áll a poloskairtás :  "A vegyszermentes poloskairtás előnye, a magas hőmérséklet ami azonnal hat"

1, 180 °C gőz Elpusztítja a poloskákat és a petéket is, továbbá a  baktériumok és kórokozók  99% -át.

2, Légtér-kezelésnél nem kell zsákolni, technológiának köszönhetően a munkaoldat a legkisebb résekbe is eljut, így a rovar légzőnyílásába is. A légzőnyílásba bejutva az ott lévő szelep mozgását akadályozza meg, és ennek köszönhetően a poloska megfullad.

3, Porozzuk a konnektorokat és a réseket. Hatásmechanizmusának köszönhetően az ágyi poloska mozgásával porozza be saját magát,  testét felsérti és eluszítja.
 

.. ha vegyszermentes ágyi poloskairtást szeretne! Hívja S.O.S az ágyi poloska specialistánkat, hogy a fertőzöttséget megállítsa!

... ha a Gőzölést kombinálni szeretné az irtószeres permetezéssel, Mi azt is megoldjuk

Vegyszermentes poloskairtás: +36 30 230 8595

Ágyi poloskairtás gőzzel - tudnivalók

..vegyszermentes poloskairtást ajánljuk
-Akár zsúfoltabb lakásban/házban
-Régi fertőzöttségnél (galériás lakásban)
-Szálláshelyeknek (hotel, panzió, Rbnb, hostel, stb.)
-Fuvarozó Cégeknek (Teherautó, Kamion, Személygépjármű)

..Poloskája van? ezeket felejtse el!
- Ne kísérletezzen házilagos irtással, mert ezzel kiterjeszti a fertőzöttség mértékét
- A szobából ne pakoljon ki semmit
- Ne költözzön át addig másik ágyba/szobába

..ágyi poloskairtás előtti teendők
- A porszívózás legyen lassú és alapos
- A porszívót szűkítőfejek, egyéb kiegészítők nélkül használjuk. - A porzsákot a takarítás után duplán szemeteszsákba csomagolva dobjuk ki!

Ágyi poloskairtás ára? Gőzzel, légtérkezeléssel és porozással

Vegyszermentes hőkezelés az egyik legdrágább eljárás hazánkban, viszont szeretteit a leghamarabb ezzel a módszerrel tudja megszabadítani az ágyi poloskáktól. Mindezeken felül, az atkák és a baktériumok is kipusztulnak a kezelés folyamán.

Kezelésnek egyszeri költsége van. Nincs kötelezően előírt második kezelés. Az árakat több szempont szerint kalkuláljuk ki , de mindenki számára kedvező áron a hatékonyságot szem előtt tartva.
*Folyamatos "behordozásra" visszafertőzöttségre nincs garancia. Ajánlatkérés, visszahívás.

Ágyi poloska ellen gőzölés - vegyszermentes ágyi poloskairtás díjáról érdeklődjön .  06 30/ 230-8595

Gőzzel való poloskairtás után, a munka dokumentálására kerül sor, végezetül a Specialistánk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről, mert az  Ön elégedettsége a Mi sikerünk!

Gőzzel

Vegyszermentes(bio) ágyi poloskairtás gőzzel. Kombinálva Légtérkezeléssel és porozással.

Garancia

Az első irtás után garanciát adunk. Minden esetben munkalapot állítunk ki, ami a későbbiek során igazolásként  szolgál.

Megjelenés

Szakembereink tiszta és ápolt munkaruházatban, valamint cipővédő és kesztyű alkalmazásával lépnek minden emberi lakótérbe.

Biztosítás

Cégünk teljes körű Felelősségbiztosítással rendelkezik.

Ágyi poloska tudástár

Mennyi ideig tart a vegyszermentes poloskairtás?

A vegyszermentes poloskairtás lényegesen több időt vesz igényben mint a hagyományos irtószeres permetezés. Pontosan meghatározni kizárolag az adott ingatlan ismeretében lehet.

Kedvező esetben 2-3 óra, de zsúfoltság miatt akár 4 munkaórát is igénybevehet egy átlagos 1.5-2 szobás lakás. Bonyolúltabb ( sok búvóhellyel rendelkező ) fekhelyek kezelése természetesen több időt vesz igénybe. Az alaposság ilyen bútorok tekintetében sem mellőzhető. Egy példa az alábbi videóban:
 

 

Amennyiben a videóban is látható ágyrács ( vagy ehhez hasonló ) matractartó van használatban, mindkét oldalát kezelni kell. Ez a típusú ágyrács nem csak rengeteg búvóhellyel rendelkezik, hanem kiváló fedezéket biztosít a poloskák számára. A technológia anyagkárosodás nélkül végrehajtható.

Vegyszermentes poloskairtás: +36 30 230 8595