Csótányirtás Gödöllő 3-as kombinációval a biztos hatás érdekében

Gyerekek, háziállatok mellett teljes biztonsággal, garanciával , diszkréten S.O.S kiszállással

csótányirtás budapestCsótányirtást cégünk a 3-as kombinált technológiával végzi, mely tartós és gyors csótánymentes állapotot biztosít. A kombinált módszert extra erős gélezéssel, permetezéssel és csótánycsapdával végezzük. Indokolt esetben hidegköd, füstölés vagy porozás is részét képezi a csótányirtásnak, mint kiegészítő eljárás. 

A géles technológiának nincs kellemetlen szaga, esetenként (semleges, banán ,csoki illatúak) amit előszeretettel fogyasztanak a csótányok, így hatékonnyá válik a csótányirtás. Az ízletes csalétket felkutatják, elfogyasztják, majd elpusztulnak tőle a búvóhelyükön. Semmilyen előkészületet nem szükséges a csótányirtás előtt. Ami tanácsos , hogy az élelmiszereket gondosan zárjuk el, a vízforrások megszüntetése a csótányirtás előtt és után is rendkívül fontos.. Magát a gélt csótányok által látogatott résekbe, repedésekbe helyezzük, cseppek mérete kb. 3-4 mm.
A kiegészítő permetezéses csótányirtásra azért van szükség, mert a permetezés gyorsabban kiirtja az élőeket, a mentességet pedig a gél teszi hosszan tartóssá.
A csótányirtó szer hosszan tartó hatással rendelkezik, mellyel tartós méregmezőt hozunk létre, amely körülbelül 4 héten keresztül folyamatosan kifejti hatását.
Fontos: Egyetlen csótányirtó gélpötty az összes csótányt képes elpusztítani. A módszer akkor igazán hatékony, ha a csótányok egyéb táplálékhoz nem jutnak hozzá.

-Csótányirtás permetezéssel (sávpermetezés, rés és repedéskezelés – tartós méregmező)
-Csótányirtó gélezés (gyomorméreg célzott kihelyezése – "3-4 mm ")
-Csótányirtás hidegködös kiűzéssel, (kiegészítő módszer)
-Csótánycsapda (Irtószermentes, fizikai hatáson alapuló ragasztós, hátoldalán rögzítő csíkkal ellátott csapda, csótányok befogására és monitorozására.

.. Hívja az S.O.S Csótányirtó szakemberünket , hogy a fertőzöttséget megállítsa!

06 30/ 230-8595

Csótányirtás menete

csótányirtás budapest

Kapcsolatot online, vagy telefonon tudja felvenni velünk.
A leadott és visszaigazolt rendelést követően, a legrövidebb időn belül fog kiszállni rovarirtó specialistánk.
Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten, tehát logó sem reklámfelirat nem található
a csótányirtó specialistánkon. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát.
A csótányirtás előtt, először egy felmérést végzünk, hogy mekkora a csótány fertőzöttség, és ennek ismeretében kezdi el a csótányirtás.

Csótányirtó Specialistáink a világ vezető irtószereivel dolgoztak. Kezelésnek nincs egészségügyi kockázata emberre és háziállatokra.
Csótányirtás után a munka dokumentálására kerül sor, végezetül a Specialistánk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről, mert az  
Ön elégedettsége a Mi sikerünk!

Miért érdemes az soskartevostop.hu csapatát megbízni a csótányirtással?

Irtószer

Irtószereink világ vezető gyártóitól származnak. A kezelésnek nincs egészségügyi kockázata.

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Garancia

Minden esetben munkalapot állítunk ki, ami a későbbiek során igazolásként és a garancia érvényesítésére is szolgál.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.

Megjelenés

Szakembereink tiszta és ápolt munkaruházatban, valamint cipővédő alkalmazásával lépnek minden emberi lakótérbe, legyen az lakás, iroda, szálloda vagy bármilyen ingatlan.

Tapasztalat

Munkatársaink több éves vagy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat minden esetben az alaposság jellemzi, továbbá a szakma szabályai szerint folyamatos továbbképzésben részesülnek.

Tanácsadás

Szaktanácsadás a kártevőirtás előtt és után is, telefonon vagy e-mail-ben.

Biztosítás

Cégünk teljes körű Felelősségbiztosítással rendelkezik.

Árak

Előre egyeztetett áraktól nem térünk el, semmilyen egyéb költséget nem számítunk fel.

Mi a teendő csótányirtás előtt

Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagolatlan élelmiszereket tegye védett helyre. Csótányok jelenléte lehet sütőbe, mikróba, mosogatógépbe, hűtőszekrénybe stb.. is. Csótányirtó kollégánknak minden tapasztalatot mondjon el, hol találkozott a csótányokkal, hogy a csótányirtás minél hatékonyabb legyen

Mi a teendő csótányirtás után

A felhasznált irtószer színtelen- szagtalanra szárad, körülbelül 1 hónapig aktív marad, így az irtószer felmosását ez idő alatt kérjük mellőzze. Felmosásnál minimum a szegélyek mentén ki kell hagyni, hogy a kikelő és fiatal csótányok is érintkezzenek a csótányirtószerrel.

Miért Mi: Csótányirtás Gödöllő és környéke felső kategóriás irtószerek alkalmazásával a hosszan tartó biztos hatás érdekében.

Hívjon minket bizalommal!

Csótányirtás Gödöllő és környéke. Telefon: 30/230 8595 vagy Ajánlatkérés és visszahívás.