Hangyairtás garanciával , diszkréten S.O.S kiszállással

Eredménytelen a hangyairtás, nem szűnik az invázió,de miért?..amíg a hangyabolyt vagy hangyabolyokat nem számoljuk fel addig eredményt ne várjunk

hangyairtásA hangyák rejtett életmódot folytatnak, a helyiségben található egyedek mindig a dolgozók. A dolgozók folyamatosan élelmiszer után kutatnak ezért is tévednek be a lakásokba. Amennyiben táplálékot találnak (cukortartalmú, fehérje gazdag élelmiszer) ezt a kolónia tudomására hozzák, majd nagy tömegben jelennek meg a táplálék és fészkük közti útvonalon.
A kolóniák leginkább házak, nyílászárók, padlózatok és a falazat találkozási pontjainál hatolnak be .
Kollégáink ezekre a pontokra fókuszálva keresik meg a hangyák behatolási pontjait, és kezdik meg a hangyairtást.

A kiválasztott módszer befolyásolja a hangyairtás eredményét, és nagyban függ a hangyák fajtájától, tartózkodási helyétől, és a terület jellegzetességeitől.

.. Környezetünk védelme érdekében érdemes a 100% Hatású hangyairtást választania. Hívja S.O.S a hangyairtó specialistánkat, hogy a kolóniát megállítsa!

06 30/ 230-8595

Hangyairtás menete

hangyairtas

A hangyairtásnál használt irtószerek, emberi szervezetekre és háziállatokra nem ártalmasak, de a hangyákat hatékonyan tartják távol a lakástól.
A mikrókapszulázott hangyairtó formulák nem hagynak foltot, szagmentesek, a rovarirtás felületi hatása több hónap. Érdemes megjegyezni, hogy bár a szerek idővel lebomlanak, a hangyák nem térnek vissza a lakásba.

Előkészület a kezelés előtt? Az élelmiszereket zárjuk el és fedjük be lehetőleg légmentesen.  Különösebb előkészületre nincs szükség.

FONTOS: A rések, hasadékok, fugahézagokat a kezelést követően meg kell szüntetni, így megakadályozzuk az újabb hangyák beltéri aktivitását.

Irtást eredményesen csakis a hozzáértők segítségével lehetséges. A bolyt kell megtalálni és kiirtani!

A hangyairtás módszerei

A hangyairtáshoz használt technológiák és irtószerek megválasztásánál szakembereink figyelembe veszik az adott hangyafajt, helyszíni sajátosságokat, hatékonyságot és a környezetvédelmet. Módszereink megválasztásánál fontos szempontok a garantált hatékonyság, valamint az emberre, állatra, környezetre gyakorolt negatív hatások elkerülése.

  • Permetezés
  • Porozás
  • Hab
  • Gél

Hangyairtás géllel

 

 

A hangyairtó gél egy rendkívül széles körben használható gyomorméreg. Többek között élelmiszer-ipari létesítmények területein is biztonsággal használhatóak, szelektív hatásuk miatt. Gélekkel minden mozgó fejlődési alak elpusztítható, a királynővel együtt. A királynő elpusztítása kulcskérdés a hatékony hangyairtás tekintetében. Lakásban, ház körül fellelhető minden hangyafaj irtásához alkalmazhatóak a gélek.

  • Fekete Hangya (Lasius niger)
  • Argentin hangya (Linepithema humile)
  • Lóhangya (Camponotus herculeanus)
  • Gyepi hangya (Tetramorium caespitum)
  • Házi hangya (Lasius emarginatus)

Részletek - Megrendelés - Tanácsadás

Kapcsolatot online, vagy telefonon tudja felvenni velünk. A leadott és visszaigazolt rendelést követően, a legrövidebb időn belül fog kiszállni rovarirtó specialistánk. Kiérkezése pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten, tehát logó és reklámfelirat nélkül. Cégünk számára fontos az ügyfél, így minden kolléga a helyszínen kesztyűben és cipővédő zsákban dolgozik, így védve az Ön otthonát.

Specialistáink  világ vezető irtószereivel dolgoztak. Kezelésnek nincs egészségügyi kockázata emberre és háziállatokra. Kezelést követően  a munka dokumentálására kerül sor, végezetül a Specialistánk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről, mert az  Ön elégedettsége a Mi sikerünk!

Miért érdemes az soskartevostop.hu csapatát megbízni a hangyairtással

Technológia

Gélezés, porozás és sávpermetezés kombinációja.

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Garancia

Minden esetben munkalapot állítunk ki, ami a későbbiek során igazolásként és a garancia érvényesítésére is szolgál.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.

Megjelenés

Szakembereink tiszta és ápolt munkaruházatban, valamint cipővédő alkalmazásával lépnek minden emberi lakótérbe, legyen az lakás, iroda, szálloda vagy bármilyen ingatlan.

Tapasztalat

Munkatársaink több éves vagy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat minden esetben az alaposság jellemzi, továbbá a szakma szabályai szerint folyamatos továbbképzésben részesülnek.

Tanácsadás

Szaktanácsadás a kártevőirtás előtt és után is, telefonon vagy e-mail-ben.

Biztosítás

Cégünk teljes körű Felelősségbiztosítással rendelkezik.

Árak

Előre egyeztetett áraktól nem térünk el, semmilyen egyéb költséget nem számítunk fel.