Nyest irtás

Nyest gyakori hívatlan vendégünk lehet. Nyest elleni védekezés pedig rengeteg fejtörést okozhat az ingatlan tulajdonosának. Nyest csapda, ultrahangos nyest riasztó megoldások, nyest űző népi módszerek

 

Egyedülálló gyors megoldást keres a nyest irtásra, hívja ügyfélszolgálatunkat Mi segítünk – +36 30 230 8595

Nyest irtás azaz nyest kiűzés

 

Nyest kiűzése bio porral engedélyezett. 2012. évi, a BTK C. törvény XXIII. fejezetének 245.§-a alapján bűncselekményt követ el, mely akár három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Az EU normák szerint a csapóvasak és egyéb ölő és csonkoló módszerek tiltottak. Tehát a nyest irtás helyett a nyest kiűzése a legbiztosabb és ráadásul legális megoldás nyest ellen.

Nyest irtása,- tetőszigeteléstől az autóig

 

Természetes élőhelyét elhagyva megjelenhet a nyest lakóterületünk körül. Beköltözhet a házba vagy akár az autókat is magukévá tudhatják. Nyest megrágcsálja a vezetékeket és tüzet okozhat, a padláson karmol, rongál, megbontja a tetőt. Mit tudunk tenni? Lentebb mutatjuk a megoldást, amivel garantáltan nem marad nyest környezetében.
 

 

Miről is ismerhetjük fel, hogy a zajt okozó bizony a nyest

 

Zárt padlástereken, illetve udvarokon a nyest nyomait, ürülékét kell felkutatni. Nyest ürüléke jellegzetesen görbült és magok találhatóak benne, kb. ceruza vastagságú , 5-8 cm hosszú. A nyest jellegzetes, és az emberi fül számára rendkívül ijesztő hangokat képes hallatni. A magányosan kóborló állat cincogó, kaffogó, nyafogó hangokat ad ki, de az igazán érdekes acsarkodást a csoportosan kergetőző nyestek keltenek.

Urbanizálódott nyesteket házi praktikákkal lehetetlen kiűzni, csak felesleges időhúzás

Agresszívan védekező nyestek dührohamot kapnak, ha megzavarják őket, és ennek sajnos a járműveink és házunk áldozatául eshet, több százezer vagy akár milliós kárt is képes okozni , így azt ajánljuk bízza szakemberre az azonnal hatással rendelkező nyest kiűzést.

Ne várja meg, hogy a nyest vizelet csorogjon a mennyezetből, vagy nyest ürülék szaga árassza el a teljes házat

1-1 hétig nem jelentkezik a nyest, sajnos nem jelenti azt hogy elhagyta volna a területét – mindössze éppen egy másik padlást tisztel meg jelenlétével, de rövidesen vissza fog térni. A felhalmozott ürülék-halmok mennyisége egyenes arányban van a terület látogatottságával, kihasználtságával. A nyest számos búvóhelyet váltva használ, ezért ugyanazon nyestet több szomszéd is magáénak tekint.

Nyest irtásra – nem az olcsó megoldás a jó

 

Mérgezése és csapóvasak használata tilos, így a nyest kiűzésén kívül más módszer nem alkalmazható. Az általunk használt technológia együttese és a saját fejlesztésű nyest kiűző por 99,99%-ban nyújt eredményt. Az eredményesség érdekében minden járatot feltöltünk, amit a nyestek alakítottak ki maguk számára. Ezen kívül pedig a teljes teret amit “fészkelésre” használhatnak.
 

 

Nyest kiűző szerünk miben is más?

 

Cégünk által fejlesztett több komponensű természetes összetevőket tartalmazó bio nyest kiűző porral űzzük el a nyestet. Azonnal ható professzionális technika gyermekbarát szer. Termék hatásmechanizmusa a nyest számára kellemetlen szag-érzés és ízanyagok alkalmazásán alapul.

Munkafolyamat:  Ürülék összeszedése+fertőtlenítjük a területet+ porködképzést alkalmazunk a teljes padlástérben.

Nyest irtásra van szüksége, úgy hívja ügyfélszolgálatunkat a hét minden napján 8:00 – 20:00-ig.   +36 30 230 8595

Share this:

soskartevostop