Nyest kiűzése Debrecen és környéke

Nyest kiűzése Debrecen. Biztosan és költséghatékonyan, speciális természetes alapanyagokból készült porozós technikával

nyest kiűzése

Nyest kiűzése, hogyan?

Az általunk használt módszer lényege, hogy a nyestek által gyakran látogatott helyeket ( padlás, udvar, fészer, kamra, garázs stb. ) speciálisan, erre a célra kifejlesztett bevált és kísérletek útján is bizonyított, természetes összetevőket tartalmazó porral terítjük be a területet. Vegyi anyagokat, irtószereket a termék nem tartalmaz. Emberi szervezetre és háziállatok számára nem jelent veszélyt!

.. Hívja az S.O.S Nyest kiűző szakemberünket, a kezelés után Garanciát adunk! 

Nyest kiűzése Debrecen: +36 30 230 8595

nyest kiűzése.. Hol számíthatunk rá? ( nyest a padláson, autóban )
A tetőszigeteléstől az autóig, továbbá a legkisebb településektől egészen a fővárosi belső kerületekig mindenütt megtalálhatóak. A nyest megjelenése és elszaporodása egyrészt azzal magyarázható, hogy a városokban lévő nagy belmagasságú üres padlások kitűnő búvóhelyet jelentenek, valamint az emberi szemmel sivárnak tűnő városok jó táplálkozóhelyül is szolgálnak. ..Milyen nyomot keressünk? A nyest szívesen kiüríti a galambok és a rigók fészkét is. Ennek nyomai, a padlásokon hagyott tojásdarabok, tollak valamint macskakölyköket is szívesen fogyasszák. A nyestek megbonthatják a tető szigetelését, megrághatják a falban lévő kábeleket, beköltöznek a szellőzőrendszerbe, de az autók kábeleiben és műanyag-burkolatában is kárt tehetnek.
A nyesteknél megfigyelhető, hogy készleteket halmoz fel az élelmeiből, de azokat nem fogyasztja el teljes egészében. A nyest gyakran lop baromfiólakból tojásokat, azt felhalmozza a rejtekhelyén ami általában a padláson található. A nyest ürüléke jellegzetesen görbült, kb 0.5-1 cm vastagságú 5-8 cm hosszú, és az elfogyasztott magvak láthatóak benne. A felhalmozott ürülék-halmok mennyisége egyenes arányban van a terület látogatottságával, kihasználtságával.

nyest kiűzése...Mit tehetünk, hogy elűzzük a nyestet. Azaz a Nyest kiűzése

Számtalan módszert teszteltünk már, több kevesebb sikerrel. Ezek között a csapda, hangriasztó stb.. szerepelt teljesen sikertelenül.
Idén Cégünk tesztelt egy professzionális nyest elűző port, ami teljes sikerhez vezetett.
A nyest elűző, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, vegyi adalékanyagok nélkül!
Számtalan lakás és társasház problémáját sikerült ezzel a technológiával megoldani.

A nyestek komoly anyagi kárt, és nem kevés bosszúságot okoznak a lakott területeken. Viszont a nyest nem számít kártevőnek, ezért pusztítani (irtani, kilőni) lakott területen szigorúan tilos.

.. Hívja az S.O.S Nyest kiűző szakemberünket , hogy megállítsa a nyest rongálását!

Nyest kűzése Debrecen: +36 30 230 8595

nyest kiűzéseNyest kiűzés menete

Kapcsolatot online, vagy telefonon tudja felvenni velünk. A leadott és visszaigazolt rendelést követően, a legrövidebb időn belül fog kiszállni specialistánk. A megadott időpont előtt a kezelt területen elpakolni és/vagy lefedni szükséges a tárgyakat.
Kiérkezés pontosan a megbeszélt időben történik, teljesen diszkréten, tehát reklámfelirat nem található szakembereinken. Először egy felmérést végzünk, hogy hol rejtőzik a nyest , és mekkora populáció van. Ennek ismeretében kezdi el a szakemberünk a nyest elűzését. Nagynyomású porozógéppel és kompresszorral juttatjuk ki a területre a nyest kiűző port, mely a nyest számára rendkívül irritáló. Munkánkra első kezelés után garanciát biztosítunk!

Kollégáink  világ vezető szerekkel dolgoztak. Kezelésnek nincs egészségügyi kockázata emberre és háziállatokra. Nyest kiűző kihelyezése után, a munka dokumentálására kerül sor, végezetül a Specialistánk tájékoztatja a kezelést követő teendőkről, mert az 

 Ön elégedettsége a Mi sikerünk! További információ, nyest a padláson című cikkünkben.

Riasztószer

Riasztószerünk világ vezető gyártóitól származnak. A kezelésnek nincs egészségügyi kockázata.

Garancia

Minden esetben munkalapot állítunk ki, ami a későbbiek során igazolásként és a garancia érvényesítésére is szolgál.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.

Megjelenés

Szakembereink tiszta és ápolt munkaruházatban, valamint cipővédő alkalmazásával lépnek minden emberi lakótérbe, legyen az lakás, iroda, szálloda vagy bármilyen ingatlan.

A nyest megtámadja az embert?

Normál körülmények közt nem támadnak. Azonban a fogságába esett állat sarokba szorítva érzi magát – soha ne nyúljunk hozzájuk, mert a nyest haraphat.

A nyest télen is jelen van ?

Télen is aktív. Sőt, a korszerű házak szigetelőanyaggal borított padlásain, a hideg idő beköszöntével fokozottabban lehet számítani a jelenlétére.

Nyest kiűzése Debrecen: +36 30 230 8595

Milyen károkat okoznak a nyestek?

Ürülékkel, vizelettel szennyezik az ingatlan azon részét ahová befészkelik magukat. Utóbbi a falakon és a plafonon is nyomot hagyhat. Ez esetben kellemetlen szag jelenhet meg idővel. További károkat okoznak még az épület szerkezetében, szigetelésében. Bővebben erről a nyest a padláson című írásunkban olvashat.

További információ