Poloskás bútor elszállítása

Poloskás bútor elszállítása szakszerűen. A hangsúly itt a “szakszerűen” kifejezésben rejlik. Mutatjuk hogyan csinálja problémamentesen.

 

poloskás bútor elszállítása

Hívja S.O.S poloskairtó specialistánkat , ágyi poloskairtás már 9.900 Ft.-tól

 0630 230-8595

 

Az ágyi poloskával fertőzött bútorok, berendezési tárgyak szakszerű kezelés igénybevételével megmenthetőek. Tudjuk azonban, hogy egy ilyen esemény bekövetkezésekor, kisebb-nagyobb bútoraiktól sokan szeretnének megválni. Vagy azért mert egész egyszerűen nem szeretnének a továbbiakban együtt élni, illetve belefeküdni az ominózus ágyba, vagy már ettől függetlenül is megérett a cserére. Teljesen mindegy milyen okból kifolyólag, ha a döntés megszületett, és a szóban forgó bútornak mennie kell, akkor van néhány dolog amire feltétlenül oda kell figyelni.

Poloskás bútor elszállítása. I. lépés

 

Az ágyon és az ágyneműtartóban található szöveteket, textíliákat helyezze zsákokba. Szakadás mentesen, a száját bezárva. Ezt követően mindet, fontossági sorrendben mosson ki 60°C-on. A párnák esetében használjon gőzvasalót. és végezzen vele nagyon alapos munkát. Amennyiben az ágyneműtartóban ezeken kívül más is található, azokat szintén helyezze erős kukazsákba.

Poloskás bútor elszállítása. II. lépés

 

Alapos porszívózás, az adott bútordarab minden pontján. Kezdje föntről lefelé haladva a könnyen hozzáférhető helyeken. Csak ez után kezdje szétszerelni, majd legvégül felfordítani a bútort. Fontos a sorrend mivel, ha kapásból felfordítaná az ágyat, valószínűleg leszóródik néhány egyed, akik természetesen átmenekülnek a szoba, vagy a lakás más pontjaiba. Nagyon óvatosan kell eljárni, mert a legalaposabb porszívózás mellett is fog maradni néhány példány a bútorban.

Poloskás bútor elszállítása. III. lépés

 

A bútordarab szétszerelése következik. Itt sem szabad kapkodni, csak figyelmesen, óvatosan cselekedjen. Amennyire lehetséges az adott bútordarabot csavarozza szét, vagy az elemeit húzza ki a sínből. Lényeg, hogy minél kisebb elemeire legyen szétszedve. Kisebb elemeket szintén zsákba kell helyezni, a nagyobbakat légmentesen befóliázni, hasonlóan mint a raklapos áruk esetében szállítás előtt, vagy mint a bőröndöket szokás felszállás előtt a repülőtéren. Miért fontos mindez?

Számtalanszor tapasztaljuk poloskás bútorok elszállítása miatt bekövetkezett kellemetlen események sorát. A bútormozgatás miatt sokszor a fertőzöttség átterjed további helységekbe, társasházak esetén további lakásokba. Manapság nem ritka, hogy a lakók folyosókon, közös területeken, liftben ágyi poloskával találkoznak. Ezt a jelenséget legtöbbször a nem helyesen végrehajtott bútormozgatás/lomtalanítás okozza.

A bútórok aljában sokszor tömegesen lapulnak a poloskák. Mozgatásra, bolygatásra ezek az egyedek szállítás közben le fognak szóródni. Az alábbi videókban látható, hogy miként lapulnak a poloskák az ágy alatt.

 

 

 

 

Poloskás bútor elszállítása. IV. lépés

 

Az elszállítás megrendelése lesz a következő lépés. Rengeteg bútorszállító cég hirdeti magát az interneten, vannak olyanok is akik mindezt “ingyen” teszik. Talán bizonyos esetekben igaz lehet, de nem a poloskás bútorok elszállítása az ami ebbe a kategóriába belefér, sőt. Az emberek túlnyomó többsége elköveti azt a hibát, hogy nem tudatja a szállítókkal pontosan a tényállást. Az internetes hirdetéseket látva sokakban megcsillan a remény, ingyen elviszik a poloskás bútoromat. Amikor pedig eljön a szállítás ideje nagyon nagy meglepetés éri a tisztelt megrendelőt. A szállító cégek munkatársainak szeme igen éles és tapasztalt. Észre fogják venni, hogy mivel van dolguk. Természetesen hangosan szóvá is fogják tenni a dolgot, ami igazán kellemetlen szituáció a megrendelőnek, de van ami mégrosszabb egy ilyen helyzetben. Szemrebbenés nélkül fognak olyan összeget kérni a poloskás bútor vagy bútorok elszállításáért, ami az eredeti ár többszöröse.

Véleményünk szerint őszintén el kell mondani, hogy pontosan miről van szó, és milyen előkészületeket tettünk a szállítás előtt. Érdemes több ajánlatot is meghallgatni, a legkedvezőbbet így könnyen ki lehet választani. Fontos szempont lehet az elvégzett poloskairtás igazolása is. Tudjuk, hogy vannak speciális esetek, ezért ha valamiben bizonytalan lenne, hívja ügyfélszolgálatunkat ingyenes tanácsadásért.

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

Ágyi poloska tudástár

 

Ágyi poloska irtás utáni takarítás
Vegyszermentes poloskairtás
Ágyi poloskairtás gőzzel
Ágyi Poloskairtás Gázzal
Az ágyi poloska meghódítja a világot ( video )
Az ágyi poloska
Poloskás bútor elszállítása
Ágyi Poloskairtás
Ágyi poloska felkutatása
Ágyi poloskairtás szállodáknak
Társasházak ágyi poloska mentesítése
Ágyi poloska csípése: honnan ismerhetjük meg?

Share this:

soskartevostop