Bolhairtás Nagykanizsa és környéke garanciával , diszkréten S.O.S kiszállással

Bolhái vannak? Ne szenvedjen a bolhák csípésétől, mi megszabadítjuk azonnal a kellemetlen bolháktól

bolhairtásA bolhairtásra alapvetően három megoldást kínálunk. A három technológia külön-külön és egymásra épülően is alkalmazható. Minden esetben személyre szabott módszert választunk, közösen ügyfeleinkkel. Természetesen ehhez néhány alap információra szükség van.

Az első módszer az irtószeres permetezés, kiegészülve hidegköd, vagy füstképzéssel. Második lehetőség a hőhatáson alapuló módszer. Lényegében ez egy teljes mértékben vegyszermentes bolhairtást jelent. Adott esetben a kettő kombinációjára lehet szükség. A kombinált bolhairtás ( mint harmadik irtási módszer ) jelenthet megoldást lakótérben, mindössze egyetlen kezelés után. Az első két esetben szükség lehet ismétlő irtásokra, de ezt csak főbb információk birtokában lehet meghatározni.

Minderről bővebben lejjebb olvashat. Kitérünk továbbá a bolhairtás házilagos kivitelezésére is. Illetve a házi- és haszonállatok bolhamentesítésére. A bolhák megjelenése és életmódja részletesen bemutatva itt érhető el: bolhák

Bolhairtás Nagykanizsa: +36 30 230 8595

Vegyszermentes bolhairtás

A vegyszermentes bolhairtást alapvetően forró szárazgőzzel végezzük. Kiegészítjük továbbá egy szintén vegyszermentes légtérkezeléssel. Előbbi elpusztítja a bolhák minden fejlődési alakját. Azonnal. Utóbbi a hozzá nem férhető bolhákra fejt ki hatást, légzőnyílásuk elzárásával. A vegyszermentes bolhairtás lakótérben alkalmazható, más körülmények között nem pl.: pince, tároló, stb. A bolhák elleni védekezés ezen módszere lényegesen több időt vesz igénybe, mint a hagyományos irtószeres megoldás. Két szobás lakás esetén, nagyjából 2 órát vesz igénybe a munkavégzés.

 

Kinek ajánljuk a vegyszermentes bolhairtást?

Első sorban kisgyermekes családoknak és háziállat tartóknak. A vegyszermentes bolhairtás megoldás lehet még idősek, betegek és a vegyszerekre, irtószerekre érzékenyek számára. Nagy előnye továbbá, hogy szagmentes. Így az erős szagokra érzékenyeknek is bátran ajánljuk. A vegyszermentes technológiának köszönhetően tiszta és száraz lakást hagyunk magunk után.

Bolhairtás irtószerekkel

A bolhák kiirtására alapvetően minden szakvállalat permetezést alkalmaz. Ezt a permetezést egészítjük ki légtérkezeléssel és porozással. Maga a légtérkezelés lehet hideg- vagy melegköd, esetleg füstképzés. Minderről lejjebb videókat is talál. Az irtószerek és technológiaválasztást mindíg az adott helyzethez igazítjuk. Alapvetően a helyiség(ek) használatának módja a meghatározó. Az irtószeres kezelés hatékonyságát nagyban növeli a rendezett tiszta környezet. Lomtalanítás és alapos takarítás az irtás előtt segíthet, hogy minél hamarabb elérjük a bolhamentes környezetet. Tehát csökkenti az ismétlések számát.

Kombinált bolhaitás

Kombinált bolhairtást emberi tartózkodásra alkalmas területen végzünk. Lényegében a kombinált bolhairtás, 180°C szárazgőz és azt követő irtószeres kezelésen alapszik. Egymásra épülő módszerként. Legtöbb esetben ennél a típusú bolhairtásnál, már az első kezelés után garanciát tudunk vállalni. Nagy előnye, hogy bár irtószeres munkaoldatot is használunk, de sokkal kevesebbet mint a hagyományos kezelések alkalmával. Így elkerülhető az "áztatás". Hatékonyságban viszont a kombinált eljárás minden másnál erőteljesebb és kíméletesebb.

Bolhairtás házilag. Bolhairtás lakásban, házban

bolhairtásA bolhairtás házilag kivitelezhető ugyan, de ennek is megvannak a megfelelő lépései. Sokan ezekkel a lépésekkel nincsenek tisztában és helytelenül cselekednek. Ezzel pedig vagy kiszélesítik, súlyosbítják, vagy mérgezésnek teszik ki családtagjaikat. Bővebben a témáról: Bolhairtás házilag

Ne feledje! A háziállatok kezelését állatgyógyászati készítményekkel végezze el. Állatorvos vagy állatpatikus tud szaktanácsot adni ahhoz, hogy milyen termékek közül lehet választani. A kisállatok bolhamentesítése nélkül, minden próbálkozás kudarcba fog fulladni.

Bolhairtás árak Nagykanizsa

Bolhairtást alap esetben 15 000 Ft-tól vállalunk. Az árakat befolyásoló tényezők: Terület nagysága, terület használatának módja, zsúfoltság, irtási technológia, fertőzöttség szintje. A bolhairtás ára minden esetben személyre szabottan kerül megállapításra. Mindíg arra törekszünk, hogy kedvező árakat alakítsunk ki. A másik fontos tényező az árképzés tekintetében a hatékonyság. Az irtási stratégiánkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy egyetlen kezelés elegendő legyen. Többségében garanciát az első kezelés után vállalunk.

 

Bolhairtás Nagykanizsa: +36 30 230 8595

Technológia

Azonnali és tartós megoldásokat kínálunk. Olcsóbb és drágább eljárásokat dolgozunk ki személyre szabottan. Így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő kezelést.

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Garancia

Minden esetben munkalapot állítunk ki, ami a későbbiek során igazolásként és a garancia érvényesítésére is szolgál.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.

Megjelenés

Szakembereink tiszta és ápolt munkaruházatban, valamint cipővédő alkalmazásával lépnek minden emberi lakótérbe, legyen az lakás, iroda, szálloda vagy bármilyen ingatlan.

Tapasztalat

Munkatársaink több éves vagy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat minden esetben az alaposság jellemzi, továbbá a szakma szabályai szerint folyamatos továbbképzésben részesülnek.

Tanácsadás

Szaktanácsadás a kártevőirtás előtt és után is, telefonon vagy e-mail-ben.

Biztosítás

Cégünk teljes körű Felelősségbiztosítással rendelkezik.

Árak

Előre egyeztetett áraktól nem térünk el, semmilyen egyéb költséget nem számítunk fel.

Bolhairtás gőzzel

 

 

Bolhairtás hidegködképzéssel