Rágcsálóirtás (Egér és Patkány) elleni védekezés 6 hó garanciával

Rágcsálóirtás -Gyermek, háziállatok és haszonállatok mellett is 100% biztonsággal. 06 30 2308595

Egér vagy patkányok vannak Önnél, de nem sikeres az otthoni irtás?

“Az Európai Bizottság 2016/1179. rendelete alapján. 2018.03.01-én életbelépő szigorítások miatt lakossági forgalomban kizárólag csökkentett hatóanyag tartalmú egérirtó szereket tudnak szakképzettség nélkül megvásárolni. A hatóanyag csökkentés miatt tapasztalhatják, hogy eredménytelen az otthoni irtás.”

Hazánkban leggyakrabban a vándorpatkány és a házi egér fordul elő. Mindkét rágcsáló szorosan kötődik az emberhez ezért élőhelyüket az emberek környezetében alakítják ki. Betegségeket terjesztenek, gazdasági kártételük rendkívül magas. 

Egér és patkány jelenlétére utaló nyomok

Egér ürülék ⇔ Az egér jelenlétére általában jellegzetes ammóniás szag érzete vagy ürülékéből esetleg rágásnyomából következtethetünk, hogy egér van lakóterébe. Magát az egeret ritkán, véletlenszerűen észlelhetjük, amikor esetleg elszalad előttünk. Az egér ürüléke feketés-barnás színű, kb. 2 mm nagyságú hengeres alakú. 

Patkány ürülék ⇔ Patkány esetében kicsit nagyobb ürüléknyomokat kell keresnünk. Színe sötét barna-fekete, alakja hengeres, de egyik végén csúcsosodó, másik végén legömbölyödött. Mérete akár 1-2 cm is lehet. 

Rágcsálóirtási protokoll

Az egér irtása általában beltéren történik, a patkány elleni védekezés kültéren és beltéren egyaránt. Az irtáshoz biztonságos kulccsal zárható műanyag csalétek állomásokat (egérdoboz, patkányláda) használunk. 

A rágcsálóirtás során  a helyi körülményeknek legjobban megfelelő, a rágcsáló számára leginkább vonzó hatású rágcsálóirtó szer kerül kihelyezésre. Az egérirtás továbbá patkányirtás során felhasznált formuláció ( blokk, pép, hab ). A rágcsálóirtás teljesen szagtalan, csak a rágcsálók kifinomult szaglása érzi a csalétkek szagát. Az egerek és a patkányok akkor is fogyasztanak az általunk kilegyezett mérgekből,   ha egyébként más táplálék is rendelkezésükre áll.

"Az általunk használt irtószer Magyarországi engedéllyel rendelkezik, lakossági forgalomban nem kaphatóak."  Részletesebben a egérirtás-ról valamint a patkányirtás-ról.

Mikor hatnak az irtószerek?

A mérgezett csalétekből történő egyszeri fogyasztást követően, néhány napon belül a rágcsáló elpusztul. Az irtószerekben mumifikáló anyag van, ennek következtében a rágcsáló teste kiszárad, kellemetlen szag nem érezhető.

Rágcsálóirtás biztonságosan

Rágcsálóirtás során a véletlen mérgezés gyakorlatilag kizárható! Minden általunk felhasznált rágcsálóirtószer BITREX védelemmel van ellátva. Ez egy rendkívül keserű anyag, melynek ízét az egér és patkány nem érzi, a háziállatok és emberek számára rendkívül keserű ízű.

Rágcsálóirtás (egérirtás, patkányirtás) diszkréten 6 hó garanciával

A lakótérben végzett rágcsálóirtás során cipővédőt és kesztyűt használunk. Rágcsálóirtó szolgáltatásunk nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. Munkánkra már az első kezelés után 6 hónap garanciát vállalunk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk.

Garancia

6 hónap első irtást követően

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.