Patkányirtás 6 hónap garanciával

Patkányirtás - Gyermek, háziállatok és haszonállatok mellett is 100% biztonsággal.

Patkányok vannak Önnél, de nem sikeres az otthoni patkányirtás?

“Az Európai Bizottság 2016/1179. rendelete alapján. 2018.03.01-én életbelépő szigorítások miatt lakossági forgalomban kizárólag csökkentett hatóanyag tartalmú egérirtó szereket tudnak szakképzettség nélkül megvásárolni. A hatóanyag csökkentés miatt tapasztalhatják, hogy eredménytelen az otthoni irtás.”

patkányirtás

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

Hazánkban leggyakrabban a vándorpatkány és a házi egér fordul elő. Mindkét rágcsáló szorosan kötődik az emberhez ezért élőhelyüket az emberek környezetében alakítják ki. Betegségeket terjesztenek, gazdasági kártételük rendkívül magas. 

A patkány jelenlétére utaló nyomok

 

Patkány ürülék ⇔ Patkány esetében valamivel nagyobb ürüléknyomokat kell keresnünk mint az egerek esetében. Színe sötét barna-fekete, alakja hengeres, de egyik végén csúcsosodó, másik végén legömbölyödött. Mérete akár 1-2 cm is lehet. A kellemetlen szag, vizelet és kaparásnyomok szintén segítenek a beazonosításban.

Patkányirtási protokoll

patkányirtás

A patkány elleni védekezés kültéren és beltéren egyaránt történik. Az irtáshoz biztonságos kulccsal zárható műanyag csalétek állomásokat ( patkányládát ) használunk. 

A rágcsálóirtás során  a helyi körülményeknek legjobban megfelelő, a rágcsáló számára leginkább vonzó hatású rágcsálóirtó szer kerül kihelyezésre. A patkányirtás során felhasznált formuláció ( blokk, pép, kocka, hab ). A rágcsálóirtás teljesen szagtalan, csak a rágcsálók kifinomult szaglása érzi a csalétkek szagát. Az egerek és a patkányok akkor is fogyasztanak az általunk kihelyezett mérgekből,   ha egyébként más táplálék is rendelkezésükre áll.

"Az általunk használt irtószer Magyarországi engedéllyel rendelkezik, lakossági forgalomban nem kaphatóak."  Részletesebben a egérirtás-ról valamint a patkányirtás-ról.

Mikor hatnak az irtószerek?

A mérgezett csalétekből történő egyszeri fogyasztást követően, néhány napon belül a rágcsáló elpusztul. Az irtószerekben mumifikáló anyag van, ennek következtében a rágcsáló teste kiszárad, kellemetlen szag nem érezhető.

Patkányirtás biztonságosan

Rágcsálóirtás során a véletlen mérgezés gyakorlatilag kizárható! Minden általunk felhasznált rágcsálóirtószer BITREX védelemmel van ellátva. Ez egy rendkívül keserű anyag, melynek ízét az egér és patkány nem érzi, a háziállatok és emberek számára viszont rendkívül keserű ízű.

 

 

Patkányirtás - Ellenőrzés

A rágcsálóirtás tekintetében minden esetben szükséges a kihelyezett csalétek állomások ellenőrzése. Patkányirtásnál mindaddig frissíteni kell az irtószereket míg fogyás tapasztalható. Az ellenőrzések megkönnyítése érdekében átlátszó etetőládákat használunk.

 

 

Ügyfélszolgálat: +36 30 230 8595

Sikertelen a patkányirtás?

A sikertelen patkányirtásnak több oka is lehet. Egyrészről a hatóanyagcsökkentés miatt nem lesz sikeres az irtás. A házilag elvégzett patkányirtás főként ennek okán fullad kudarcba. A patkányokban így kialakuló tűrőképesség megakadályozza a teljes populáció kiirtását. Ezen az irtószer halmozás sem fog segíteni.

Másik oka lehet még az állomány létszámának alábecslése. Kevés, valamint kizárólag egyfajta irtószer használata. A patkánygócok felszámolásakor ha nem veszik figyelembe a család vagy családok egyedszámát, sikertelen lesz az irtás. További gondot okozhat még az utánpótlás érkezése pl. szomszéd, csatorna, stb.

Problémás esetekben ( rezisztens populáció, más kedvelt táplálékforrás mellett, stb. ) az alábbi videóban látott kombinációt alkalmazzuk. Négyféle hatóanyag és háromféle formuláció egyidejű alkalmazásával tudjuk biztosítani a patkányirtást ilyen esetekben.

 

 

Rágcsálóirtás (egérirtás, patkányirtás) diszkréten 6 hó garanciával

A lakótérben végzett rágcsálóirtás során cipővédőt és kesztyűt használunk. Rágcsálóirtó szolgáltatásunk nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. Munkánkra már az első kezelés után 6 hónap garanciát vállalunk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk.

Garancia

6 hónap első irtást követően

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.