Patkányirtás Kiskunfélegyháza 1 év garanciával

Patkányirtás Kiskunfélegyháza - Gyermek, háziállatok és haszonállatok mellett is 100% biztonsággal.

Patkányok vannak Önnél, de nem sikeres az otthoni patkányirtás?

“Az Európai Bizottság 2016/1179. rendelete alapján. 2018.03.01-én életbelépő szigorítások miatt lakossági forgalomban kizárólag csökkentett hatóanyag tartalmú egérirtó szereket tudnak szakképzettség nélkül megvásárolni. A hatóanyag csökkentés miatt tapasztalhatják, hogy eredménytelen az otthoni irtás.”

patkányirtás

Patkányirtás Kiskunfélegyháza  +36 30 230 8595

Patkányirtás kombinált etetőládákkal

Mit jelent ez, miért van rá szükség? A kombinált csalétek állomások olyan irtószer hatóanyagok és szerformák kombinációját jelenti, mely minden körülmények között a kívánt eredményt hozza. Mivel a rágcsálók az elérhető táplálékból a számukra legmegfelelőbbet részesítik előnybe, sok esetben a méregből nem fogyasztanak. Gyakori jelenség, amikor házi- vagy haszonállat van az érintett területen.

Éppen ezért alkalmazunk irtószer kombinációt, minden egyes kihelyezett etetőládában. A ládák tartalma, különféle blokkok, pépek, hab és egy általunk kifejlesztett nagyon erős ízfokozó anyagok kombinációja. A siker érdekében minden esetben magas hatóanyag tartalmú, valamint az elérhető legjobb mínőségű termékeket alkalmazzuk.

Hazánkban leggyakrabban a vándorpatkány és a házi egér fordul elő. Mindkét rágcsáló szorosan kötődik az emberhez ezért élőhelyüket az emberek környezetében alakítják ki. Betegségeket terjesztenek, gazdasági kártételük rendkívül magas. 

A patkány jelenlétére utaló nyomok

Patkány ürülék ⇔ Patkány esetében valamivel nagyobb ürüléknyomokat kell keresnünk mint az egerek esetében. Színe sötét barna-fekete, alakja hengeres, de egyik végén csúcsosodó, másik végén legömbölyödött. Mérete akár 1-2 cm is lehet. A kellemetlen szag, vizelet és kaparásnyomok szintén segítenek a beazonosításban. Kitaposott "ösvények" és lábnyomok is árulkodó jelei lehetnek a rágcsálók jelenlétének.
 

 

Patkányirtási protokoll

patkányirtás

A patkány elleni védekezés kültéren és beltéren egyaránt történik. Az irtáshoz biztonságos kulccsal zárható műanyag csalétek állomásokat ( patkányládát ) használunk. 

A rágcsálóirtás során  a helyi körülményeknek legjobban megfelelő, a rágcsáló számára leginkább vonzó hatású rágcsálóirtó szer kerül kihelyezésre. A patkányirtás során felhasznált formuláció ( blokk, pép, kocka, hab ). A rágcsálóirtás teljesen szagtalan, csak a rágcsálók kifinomult szaglása érzi a csalétkek szagát. Az egerek és a patkányok akkor is fogyasztanak az általunk kihelyezett mérgekből,   ha egyébként más táplálék is rendelkezésükre áll.

"Az általunk használt irtószer Magyarországi engedéllyel rendelkezik, lakossági forgalomban nem kaphatóak."  Részletesebben a egérirtás-ról valamint a patkányirtás-ról.

Mikor hatnak az irtószerek?

A mérgezett csalétekből történő egyszeri fogyasztást követően, néhány napon belül a rágcsáló elpusztul. Az irtószerekben mumifikáló anyag van, ennek következtében a rágcsáló teste kiszárad, kellemetlen szag nem érezhető.

Patkányirtás biztonságosan

Rágcsálóirtás során a véletlen mérgezés gyakorlatilag kizárható! Minden általunk felhasznált rágcsálóirtószer BITREX védelemmel van ellátva. Ez egy rendkívül keserű anyag, melynek ízét az egér és patkány nem érzi, a háziállatok és emberek számára viszont rendkívül keserű ízű.

 

 

Patkányirtás Kiskunfélegyháza - Ellenőrzés

A rágcsálóirtás tekintetében minden esetben szükséges a kihelyezett csalétek állomások ellenőrzése. Patkányirtásnál mindaddig frissíteni kell az irtószereket míg fogyás tapasztalható. Az ellenőrzések megkönnyítése érdekében átlátszó etetőládákat használunk.

 

 

Patkányirtás Kiskunfélegyháza  +36 30 230 8595

Sikertelen a patkányirtás?

A sikertelen patkányirtásnak több oka is lehet. Egyrészről a hatóanyagcsökkentés miatt nem lesz sikeres az irtás. A házilag elvégzett patkányirtás főként ennek okán fullad kudarcba. A patkányokban így kialakuló tűrőképesség megakadályozza a teljes populáció kiirtását. Ezen az irtószer halmozás sem fog segíteni.

Másik oka lehet még az állomány létszámának alábecslése. Kevés, valamint kizárólag egyfajta irtószer használata. A patkánygócok felszámolásakor, ha nem veszik figyelembe a család vagy családok egyedszámát, sikertelen lesz az irtás. További gondot okozhat még az utánpótlás érkezése pl. szomszéd, csatorna, stb.

Problémás esetekben ( rezisztens populáció, más kedvelt táplálékforrás mellett, stb. ) az alábbi videóban látott kombinációt alkalmazzuk. Négyféle hatóanyag és háromféle formuláció egyidejű alkalmazásával tudjuk biztosítani a patkányirtást ilyen esetekben.

 

 

Patkányirtás kombinált etetőládákkal 2020

 

Rágcsálóirtás Kiskunfélegyházán (egérirtás, patkányirtás) diszkréten 1 év garanciával

A lakótérben végzett rágcsálóirtás során cipővédőt és kesztyűt használunk. Rágcsálóirtó szolgáltatásunk nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. Munkánkra már az első kezelés után 1 év garanciát vállalunk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk.

Garancia

1 év, első irtást követően

Tartós Hatás

Hosszan ható irtószerek alkalmazásával, azon példányok is elpusztíthatóak, melyek rejtekhelyükről esetleg később bújnak elő.

Diszkréció

A munka megkezdése előtt/ alatt és után is teljes diszkréciónkra számíthat, és nincs felesleges kérdés.

Feliratok Nélkül

Mindenféle kártevőirtási tevékenységünket oly módon végezzük, hogy abból közvetlen környezete semmit se vegyen észre.

Patkányirtás házilag

A patkányirtás házilagos kivitelezése patkánycsapdák, vagy ragacsok kihelyezésével oldható meg. Lakossági forgalomban kapható irtószerek alkalmazását kerülni kell. Hatásos patkányirtó szer kizárólag szakembereknek áll rendelkezésre. Részletesen a témáról: A patkányirtás módszerei

 

Mennyibe kerül a patkányirtás ?

A patkányirtás ára Kiskunfélegyháza és környékén lakossági ügyfelek számára alapvetően két tényező ismerete alapján határozható meg. Terület nagysága és a patkánygóc, elhelyezkedése ( hozzáférhetőség ). A patkányirtás alapára 14.900 Ft-tól elérhető kombinált etetőládákkal. Társasházak és vállalati ügyfeleknek a patkányirtás ára egyedileg kerül kialakításra. Személyre szabott árajánlatért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon.

Patkányirtás Kiskunfélegyháza  +36 30 230 8595

Patkányirtás ingyen

Szeretnénk leszögezni, hogy ingyenes patkányirtás nem létezik. A közhiedelem ingyenes patkányirtás alatt, legtöbbször az önkormányzatok által finanszírozott rágcsálóirtást érti. A városokban élők bejelentést tehetnek, ha rágcsálókat látnak. A megbízott cég ilyen esetekben elvégzi az "ingyenes" patkányirtást. Magánházak, kertek és egyéb az önkormányzati szerződésbe nem tartozó területek ingyenes patkánymentesítése nem lehetséges. Társasházi lakások tulajdonosai kaphatnak még ingyenes patkányirtást. Amennyiben a ház rendelkezik kártevőirtási szerződéssel. Más esetekben az ingatlan tulajdonosának, bérlőjének kell gondoskodnia a patkányirtásról. Az általunk kezelt társasházak, vagy más szerződéses partnereink esetében, a bejelentéstől számított 24 órán belül kiszállunk és megoldjuk a problémát. Természetesen ez nem kizárólag rágcsálókra vonatkozik. Rovarokra vagy akár nyestekre is vonatkozik.

További hasznos tudnivalók